Българският Стивън Кинг – “Отломки от минал живот”

Българският Стивън Кинг – “Отломки от минал живот”

Българският Стивън Кинг, така много хора назовават младият и успешен писател – Иво Христов.

Иво е само на 16години и вече се е сблъскал с горчилката на живота. През 2014г. получава страшната диагноза – неврофиброматоза тип 2. До момента е преживял 4 операции на мозъка, след които е трябвало дълго време за възтановяване. Диагнозата е била ужасяваща – две седмици живот.

Той споделя, че след като е научил страшната “присъда” е отишъл на църква, където си е пожелал да стане писател. Едно от желанията му се сбъдва, той е писател, и то писател, който може да се похвали с изумително голям успех.  Казвам “едно”, защото второто е да живее и да се радва на успехите си.

До момента, Иво има издадени пет книги – “Животът не струва пари” , “Приятелите умират заедно”, “Тя е моя”, “Календарът на живота” и “Изпусната любов”. Съвсем скоро талантливият писател публикува снимка на корицата на най-новата си книга, под която написа:

” “Отломки от минал живот” вече влезе в печат.

Безмилостен убиец психопат броди из улиците на Града на ангелите в дебнене на поредната си жертва. Дързък и самоуверен в неприкосновеността си, всеки път изпраща ехидно послание до разследващите, обхванати от отчаяние и безсилие пред престъпния му гений…

Съвсем скоро ще научите още, а през месец май ще имате възможността да се сдобиете с бройка от книгита.”

Image may contain: 1 person, text

Книгите на Иво са в по-тъмна тематика. Интересни и заплетени са, мистериозни. Такива млади таланти като Иво Христов, трябва да бъдат подкрепяни и насърчавани да продължават с творчеството си. За това всеки един от нас може да помогне, като закупи книга.

16-годишният Иво Христов има шанс за живот, живот в който ще бъде световно известен писател!

Автор: К.Арейби

Подобни новини

Вашият коментар