Петър Лесов за Тервел Пулев: Може да продължи повече от Кубрат

Петър Лесов за Тервел Пулев: Може да продължи повече от Кубрат

снимка: sportal.bg/

Олимпийският шампион по бокс Петър Лесов, който в момента е начело на националния тим на България за девойки коментира, че Тервел Пулев може да продължи повече от брат си Кубрат на ринга.

“Много е важно да попаднеш на добър мениджър, както той попадна. Те му подбират много добре противниците. Той си е добър боксьор и даже мисля, че може да продължи повече от Кубрат Пулев. Тервел Пулев при един по-сериозен противник трябва да мисли да не скача да ги отказва от началото, а да си разпредели силите”, сподели Петър Лесов пред NOVA, източник: gong.bg/

Колкото до очаквания мач на Кубрат Пулев с Дилиан Уайт, Лесов коментира:

“Има доста време за Кубрат за подготовка и да отстрани слабостите. Защитата му беше много слаба, сега с новия треньор гледам, че доста се работи върху това. Има хубава бърза лява ръка. Мисля, че ще стане много хубава среща. Аз искам Кубрат Пулев да спечели, но това ще го видим на ринга. Кубрат Пулев трябва да е много внимателен. В тежка категория получи ли се силен удар и те разконцентрира за цялата среща.”

Попитан за настоящия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, Петър Лесов заяви:

“Той е много пресметлив, много добър боксьор, хитър. Той знае кога да тръгне за нокаут, когато може да бие по точки. В момента той е най-добрият боксьор. Ще е много интересна срещата с Поветкин. Това са двамата най-добри боксьори в момента. Не знам как ще завърши този мач. Поветкин ще разчита на силния си удар.”

Подобни новини

Вашият коментар