БОМБА В ЕФИР! Ангел Джамбазки: Да заведат Скрипал в Бъкингамския дворец, там Путин не може да го стигне

БОМБА В ЕФИР! Ангел Джамбазки: Да заведат Скрипал в Бъкингамския дворец, там Путин не може да го стигне

снимка: kanal3.bg/

Връзка между отравянето на двойния шпионин Сергей Скрипал и удара срещу Сирия съзря евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него атаката срещу режима на Башар Асад била опит на Доналд Тръмп и Тереза Мей да отклонят вниманието от вътрешните проблеми на САЩ и Великобритания.

“Логиката ми подсказва, че се навързаха едни събития. Появи се твърдение, че един троен-петорен-шесторен агент е отровен с някакво много отровно вещество и изведнъж около Великден възкръсна. Никой обаче не го е виждал. Да го заведат в Бъкингамския дворец на сигурно, там Путин не може да го стигне. И сега тази атака”, каза Джамбазки, източник: pik.bg/

“Има вътрешни проблеми в САЩ, вътрешни проблеми във Великобритания. Демократите бясно искат оставката на Доналд Тръмп. Трябва да се дадат обяснения на обществото за Брекзит. Има един филм “Да разлаем кучетата”, който точно описва ситуацията”, направи експертен анализ евродепутатът.

“Срещу кого воюва Асад – срещу майки с деца или срещу главорезите от “Ислямска държава”? Тези хора нямат нищо против да направят такава атака. Този анклав малко преди предполагаемата атака беше сключил споразумение с главорезите да се изтеглят”, припомни Джамбазки.

Според Джамбазки ООН не е заявило ясно одобреение на въздушните атака от нощта срещу събота. “Ако наричаме един президент сатрап и чудовище, как да наречем един президент дал заповед за две атомни бомбандировки? Международното право е право на победителя и на силния”, продължи той”, продължи той.

Накрая Агел Джамбазки защити реакцията на българското правителство в часовете след атаката на тройната коалиция САЩ, Великобритания и Франция. “Разумна и последователна беше позицията на България и на министерския съвет”.

Подобни новини

Вашият коментар