Мъж влязал с взлом в дома на Тейлър Суифт, изкъпал се и легнал да спи

Мъж влязал с взлом в дома на Тейлър Суифт, изкъпал се и легнал да спи

В късните часове на четвъртък вечерта е подаден сигнал са влизане с взлом. Домът е на певицата T-Swift в Ню Йорк, а мъжът е 22-годишният Роджър Алварадо, който за втори път е хванат да си позволява подобни волности.

Алварадо се е качил на стълба, счупил е прозореца с ръката си и е проникнал в дома на звездата. Когато полицията пристигнала на адреса, младият мъж вече бил изкъпан и заспал. За щастие T-Swift не е била в дома си по това време.

Резултат с изображение за T-Swift

Не става ясно дали натрапникът е бил наясно чий е апартаментът. Срещу него са повдигнати обвинения за влизане с взлом, преследване и престъпна злоупотреба.

Това не е първият подобен случай за Тейлър, този месец. На 14 април е арестуван мъж, обикалящ около къщата на Суифт в Бевърли Хилс. Мъжът е бил с маска и ръкавици, а в колата му са открити нож, въже, боеприпаси и още маски и ръкавици. Пред полицията, той заявил, че карал от дома си в Колорадо само, за да види T-Swift.

Само седмица по-рано, на 8 април е арестуван мъж опитващ се да изкачи стената на същата къща в Бевърли Хилс. 23-годишният Джъстин бил осъден на 3 дни в затвора. Суифт отново е отсъствала от дома си.

Автор: К.Арейби

Подобни новини

Вашият коментар