Тенденции в мъжките прически за 2018

Тенденции в мъжките прически за 2018

Тази година изглежда, че “обновяването” ви няма да се основава на дрехите в гардероба, а във фризьорския салон. 2018 е точното време за промяна в прическата. Все повече се развива в световен мащаб бръснарската индурстрия. А експерти от цял свят споделят мнения за актуалните мъжки прически за 2018 и за тези, които трябва да останат в миналото.

Определено и категорично трябва да забравите за онези кокченца, които бяха хит през миналата година. Експертите по-скоро съветват игра с цветовете. И под цветове се има предвид – розово и синьо.

Резултат с изображение за gasp hairstyle men

 

Забеляза се вече завръщането на 80-те и 90-те в модата. Завръщат се и в мъжките прически. Повече коса и леко по-дълга. Небрежно разрошена или прилежно сресана.

Свързано изображение

Свързано изображение

Къса коса – често се определя, като “военната прическа”. Този тип прическа, може би никога няма да излезе от мода. Определено е предпочитана от мнозинството. И как няма, лесно постижима и не изисква кой знае каква поддръжка.

Резултат с изображение за buzz cut

Свързано изображение

Който и вид прическа да ви допада, добре е да обсъдите с фризьора си. Може би той ще ви даде най-правилен съвет за това кое ще ви подхожда чисто визуално, на начина на живот и структурата на косата ви.

 

Автор: К.Арейби

Подобни новини

Вашият коментар