Книгите в интериора – идеи

Книгите в интериора – идеи

Нищо не може да замени книжната корица и прелистването на книгата. Нито електронни книги, нито лаптопи, таблети и какви ли не иновации на технологиите. Проблемът е, че идва момент, в който книгите се превръщат в купчина хартии, които заемат място, а и загрозяват интериора.

Related image
Аз лично не бих се разделила с книгите и предпочетох да ги добавя в интериора на дома си. Оказа се, че не съм единствена. Ако вие все още не сте се сетили за този вариянт, препоръчвам го!

Може да експериментирате с подредбата на книгите.
Например, като добавка към интериора, съберете няколко книги в еднакви или близки цветове. Подредете ги на неотрален фон, за да може да изпъкнат максимално. Например така:

Image result for книги в интериор

Вариянт е да си направите стенна библиотека. Рафтове от пода до тавана, с подредени на тях книги. Не е задължително да са стандартни рафтове. Защо не опитате ето така:

Image result for interior creative with books
Наскоро попаднах на много интересна идея в интериорно списание. Вместо нощно шкафче, бяха наредени книги с твърди корици, една върху друга, a върху тях лампа. Разбира се, не е задължително да е лампа. Може да е друга книга, която четете преди заспиване.

Related image


Споделям с вас снимка с идея, която много ме впечатли.

Image result for interior creative with books

 

Много често в домовете си хората имат камина, която е неизползваема. Предлагам да я изчистите и да я отрупате с книги. А защо, не и предмет, който не използвате, а може да наредите книги в него.

Арт, нали?

 

 

Автор: К.Арейби

Подобни новини

Вашият коментар