Тита завърши с кръшни танци и без гадже

Тита завърши с кръшни танци и без гадже

Тита отбеляза като истинска звезда последния си ден в езиковата гимназия в родния си град Силистра, която завърши с як купон и много музика. Красавицата бе в центъра на тържеството в двора на училище, като дори завъртя кръшни танци с много чупки в кръста пред входа на най-елитното школо в града. Доста разкрепостеното й поведение обаче не направи впечатление на съучениците й, които не й обърнаха никакво внимание, показва клипче, което тя качи в инстаграм.

Слава богу, тя бе зарязала ужасната си розова прическа и отново блестеше като блондинка.

Защото животът е прекрасен. Радвайте му се ?

A post shared by ♕Tita (@hrisistar) on

Певицата, която преди време призна, че все още няма рокля за бала, позира и със своята класна Ванушка Димитрова, на която емоционално благодари в социалните мрежи. Заради непрекъснатите си ангажименти Тита често отсъства от часовете, но срещнала пълна подкрепа не само от класната си, но и от всички останали учители.
С тяхна помощ младата изпълнителка успя да завърши без проблеми и днес може спокойно да се посвети на музикалната си кариера и новата си любов. Младият богаташ, с който тя пусна няколко снимки в социалните мрежи, не бе на тържеството в училищния двор, понеже прекарва много време в чужбина.

източник: woman.bg/

Подобни новини

Вашият коментар