Устройство, което трябва да притежава всеки, който има кола

Устройство, което трябва да притежава всеки, който има кола

Сега вече можете да се чувствате като Джеймс Бонд

Трябва да призная, че винаги съм бил любопитен по отношение на най-новите технологии, но тази специална джаджа е страхотна.

Вие бихте ли искали да проследявате Вашата кола само чрез употребата на смартфон?

Това е нещо, което винаги е привличало вниманието ми, но преди системите изискваха скъпа инсталация и допълнителни месечни такси. Затова бях шокиран от това мъничко устройство, неговата цена е страхотна – само 66 лв

Не, не е грешка, можете да имате проследяваща система във Вашата кола само за 66 лв. И най-хубавото от всичко… без никакви месечни такси!

Как е възможно?

Това си мислех, когато видях мъничкото устройство с размер на монетка.

Работи с батерия, която може да бъде сменена лесно и издържа около пет години.

Но… как работи?

Много лесно! Отнема по-малко от пет минути. Просто трябва да бъде в близост до Вашия телефон и да свалите безплатно приложение, което ще Ви позволи да локализирате Вашата кола по всяко време.

След като го направите, просто трябва да го оставите на Вашите ключове, в портфейла Ви или в друг предмет, който искате да проследявате. В този случай трябва да го скриете във Вашата кола.

Сега просто трябва да отворите приложението на Вашия мобилен телефон и ще можете да виждате мястото на Вашето устройство на картата. Ако се случи да изгубите колата си, просто изберете “Открий устройство” и ще получите координатите на последната известна локация.

В следващото видео ще можете да го видите в действие:

Други функции

Предвид това, че е толкова малко, можете да го поставите навсякъде. Например, много е удобно, ако искате да наблюдавате Вашите домашни любимци, за локализиране на Вашето колело, куфарче, когато пътувате, раница, портфейл, и т.н.

Само сега можете да купите 3 устройства и да вземете 2 безплатно. Офертата приключва след: сряда 23 май 2018

 

Със XY FindIt ще можете да локализирате Вашата кола

 

j

Подобни новини

1 Comment

  1. Даяна
    19.06.2018 at 20:09 Отговори

    как мога да го поръчам

Вашият коментар