Уайт за Кубрат Пулев: Страхливец!

Уайт за Кубрат Пулев: Страхливец!

Британският боксьор в тежка категория Дилиън Уайт упражнява натиск върху Кубрат Пулев, за да постигне споразумение за мач между двамата, който ще е елиминаторен във версия IBF и победителят от него ще стане задължителен претендент за световната титла на Антъни Джошуа.

Търгът за двубоя ще се състои в четвъртък, а Уайт е готов да се върне на ринга на 28 юли в “О2 Арена” в Лондон.

Миналата седмица Пулев обяви в социалните медии, че никой до този момент не е говорил с него за битка с Уайт. Той обаче също така каза, че е много заинтересован да се изправи срещу Уайт при правилните условия.

Кобрата трябваше да се бие с Джошуа през октомври миналата година, но той се отказа заради контузия на рамото. В крайна сметка българинът бе заменен от Карлос Такам, когото Джошуа спря в десетия рунд.

Публикувано във факти.бг:

“Пулев не иска да се бие”, каза Уайт за “Скай Спортс”. “Мисля, че той се надява на това, което казах, а именно че ще се бия с Луис Ортис. Така той ще може да срещне Александър Димитренко в следващия си мач.”

Дилиън Уайт е убеден, че българският претендент нарочно протака. Както е известно, търгът за мача първоначално бе насрочен за 10 май, след това бе преместен за 17-и, а сега окончателната дата за провеждането му е 24 май.

“Той просто ни губи времето. Аз съм за провеждането на този мач, той казва същото. Пулев обяви, че аз съм перфектният противник за него, но по някаква причина той и промоутърът му Кале Заурланд протакат. Мразя бокса в тежка категория, пълен е със страхливци!”, каза британецът.

Търгът е този четвъртък, така че независимо от всичко в следващите няколко дни ще разберем какво става и дали Пулев е достатъчно мъж, за да се бие или не”, завърши Дилиън Уайт.

източник: fakti.bg/

Подобни новини

Вашият коментар