Какво трябва да знаете преди да започнете връзка с Алфа-жена

Какво трябва да знаете преди да започнете връзка с Алфа-жена

Напоследък се забелязват все повече силни жени. Жени, които са самостоятелни, независими, кариеристки, с твърд характер и дума. Такива се наричат Алфа-жени.

Тези жени не се страхуват от това да държат контрола в свои ръце. Те са уверени, в това, че имат власт и могат да се справят с всяка ситуация. Въпреки всичката тази сила, която притежават и излъчват, това не означава, че такива жени нямат нужда от мъж до себе си. Има някои критерии обаче, които мъжът трябва да покрие, за да създаде връзка с Алфа-жена.

Хумор
Жените мислят за хиляди неща едновременно. Повечето даже и ги вършат. След цялата тази изморително история да си жена, все трябва да има нещо, което да я разтовари. Като например симпатичен мъж с чувство за хумор. Чрез смеха, освобождават напрежението, обстановката става приятелска, а както знаем – преди всичко партньорът ти трябва да ти е и приятел.
Подкрепа
Алфа-жените имат големи мечти и въпреки, че могат да ги постигнат сами, искат подкрепата на партньора си. Алфа-жената има нужда да знае, че някой иска тя да успее, че вярва в нея и е плътно зад гърба й.
Допълване
В никакъв случай не се опитвайте да властвате над Алфа-жена. Тя се нуждае от някой който да я допълва, а не да се конкурира с нея или да опитва да я смачка. В такъв случай, рано или късно, тя ще си тръгне от вас. Налага й се да се състезава във всеки друг аспект през деня. Когато си е вкъщи с партньора, може би е по-добре за нея да има някой, който не участва в състезанието, нали?
Честност
Всеки човек уважава честностна, но Алфа-жената особено много. Тя абсолютно не толелира лъжата. Предпочита да бъде наранена от истината, от колкото да я излъжат. В момента, в който реши, че не може да ви се довери – губите я!
Пространство
Тя обича да прекарва времето си с хората, които се грижат за нея. Когато Алфа-жената е във връзка и обича партньора си, тя го превръща в приоритет. Това не означава, че е готова да заживее неговия живот, напротив. Алфа-жената е амбициозна и иска амбициозен мъж до себе си, като всеки да си има своите занимания.

Вижте “Как да влезете в отбора на амбициозните” ТУК!

Последното нещо, което партньорът на такава жена, трябва да направи е да я “задушава”. Тези жени сами си създават правилата и ако някой се опита да им наложи друго… Аут!

Автор: К.Арейби

Подобни новини

Вашият коментар