Играе ли си с мен или ме сваля

Играе ли си с мен или ме сваля

Здравейте,
на 31 години съм и след дълга връзка, преди две години се завърнах в клуба на необвързаните. Идея си нямах колко е трудно да си необвързан около и след 30-те.

Аз ли все попадам на грешните мъже или просто е нормално, ако харесам някой той да се окаже обвързан – не знам. Имам чувството, че целия свят е срещу мен.

Бях се отказала вече да търся любовта, но преди пет месеца си смених работата. Започнах да работя на едно място с две приятелки. В първия ми работен ден ме прикрепиха за един много симпатичен мъж на моята възраст, който да ме въведе в работата. Всичко тръгна добре и с него се разбираме чудесно.

След около месец, забелязах че се държи с мен по-мило и около мен е по-внимателен. Започна да идва на обяд с моята компания(аз и двете ми приятелки) и дори си стана традиция тази компания за обяд.

Шумно заяви, че се е разделил с приятелката си и сега е сам. В последствие ми го е казвал още доста пъти. Обяснявал ми е каква жена търси, искал ми е мнението за декорация и обзавеждане. Помагал ми е да си намеря дребни неща за вкъщи, за които жените обикновено разчитаме на мъжете.

Държи се с мен закрилнически, винаги е някъде около мен, винаги е внимателен и мил. Хващала съм го да ме зяпа не веднъж, канил ме е да излизаме в почивката само двамата, но дотук.

За пет месеца, не би ли следвало ако наистина има интерес да има и развитие? От друга страна едната ми приятека постоянно ми казва, че е влюбен в мен и му личи. Другата май изобщо не забелязва или пък предпочита да не се меси, но не коментира. Наистина го харесвам, но той е комуникативен мъж и се държи добре с всички.

Тъкмо си го кажа и си кажа, че няма никаква разлика между държанието към мен и това към останалите колежки и той вземе, че направи нещо мило за мен, което не прави за другите. От една страна си казвам, че е нормално да е внимателен, все пак сме колеги и работим заедно – неловко ще е ако не се получи нищо между нас, от друга, че ако е искал наистина, досега да сме се събрали вече.

Проблема е, че и аз съм объркана вече и не разбирам играе и си той с мен или наистина има някакви чувства? Да продължавам ли да се надявам или да не си губя вече времето?

Не съм си представяла, че на тази възраст ще съм като неопитен пубер, не знаещ какво да прави и какво да мисли, но ето че и на мен се случи.

 

източник: rozali.com/

Подобни новини

Вашият коментар