Нараних го, но го обичам

Нараних го, но го обичам

Здравейте, имам нужда от съвет.. какво решение да взема и как да се справя с ситуацията..

Имах връзка 7 години.. всичко беше прекрасно първите до 5тата година.. после аз започнах нова работа, срещнах нови хора.. беше ми омръзнало еднообразното ни ежедневие с него, отчуждих се много.

Държах се студено, по никакъв начин не показвах, че го обичам.. влияех се от мнението на родителите си, които бяха така да кажа малко против тази връзка..

Той се опитваше да оправи всичко, да ми се моли дори да си променя отношението – да го прегръщам, да го целувам изобщо да показвам, че го обичам. Аз, да до бре.. до следващият път..

В един момент реших, че искам да се разделим, че не може да продължаваме повече така, казах му той не искаше опитваше се отново да оправи всичко да ме накара да повярвам в нас..

Така 1 -2 седмици, събрахме се отново и аз се чувствах отново влюбена в този човек.. заминахме на морето,той искаше да остане да живее там и аз да остана с него отначало казвах, че не искам защото ще съм далеч от семейството си..Така заминах само за лятото живяхме заедно 3 месеца там..

Още след първата седмица, всичко в мен се преобърна.. исках да остана т ам, да живея с него и бях сигурна, че ще се справим.. Не му го казах – не знам защо..

В края на лятото се върнах, защото съм студентка и имах очни.. тогава правех планове как да му кажа, че искам да живеем заедно, как да го зарадвам.. Но точно в този момент – той реши, че иска да се разделим.

Причината много е наранен, опитал се е да забрави болката, която съм му причинила – най-вече с решението ми да се разделим- , но не е успял и така 2 месеца вече сме разделени..

Поддържаме връзка,чуваме си, виждаме се като приятели когато се връща в родния ни град. Опитах се да говоря с него, но той казва че е много наранен и все още не може да забрави болката.. Аз малко късно, но сега осъзнавам, че много обичам този човек, че вече не ми пука за мнението на никой друг..

Искам да бъдем заедно, искам да дам всичко от себе си за нас.

Осъзнавам, че това ми държание е било отвратително и много глупаво, давам си сметка, че трябваше да говоря за проблемите, а не да мълча и да се отдалечавам все повече и повече.. и сега съм много объркана не знам какво да правя..

Да се откажа или да продължа да се боря??

 

източник: rozali.com/

Подобни новини

Вашият коментар