Историята за Ева-бой или бъдещето на децата ни, ако подкрепим Абсурдната конвенция

Историята за Ева-бой или бъдещето на децата ни, ако подкрепим Абсурдната конвенция

Въпросът с Истанбулската конвенция, като че ли беше “позалязал” малко, но в последните два дни отново “напомни” за себе си и предизвика остри коментари, защити и опозиции… Преди да започна с кратък разказ и моя коментар по темата, държа да подчертая дебело, че не обвинявам никой за сексуалната му ориентация! Всеки има право да избира кой да харесва, обича, да създава семейство и т.н. Против съм разделението на хора с различна сексуална ориентация, от тази в определените норми. Имам и приятели, които си падат по своя пол и имат успешни взаимоотношения с партньора си БЕЗ да афишират това!

На земята съществуват два пола – МЪЖ и ЖЕНА, ПЕНИС и ВАГИНА. Това, че някой има влечение към собствения си пол, не променя това, което е в гащите му. Така ли е или греша?

Добре, нека да разкажа нещо кратко:
Возейки се в такси, а както знаем в тези коли се коментират едни от най-дълбоките политически и житейски въпроси, таксиметровият подхвана темата за така наречените “джендъри”. Тази думичка си стана официално нарицателно за “гей”, въпреки, че в Конвенцията е обяснено: “Терминът “пол” (джендър) под тази дефиниция няма за цел да замени термините “жени” и “мъже”, ползвани в Конвенцията.” Уж няма за цел това, а има разлика между “пол” и “социален пол”???

Продължавам… Таксиметровият шофьор ми разказа за негова клиентка от Канада, която има дъщеричка(ще я нарека Ева). Ева е на 4 годинки, т.е. все още ходи на детска градина. Един ден, учителката се обажда на майката на Ева, за да проведе “важен” разговор, в който и казва, че детето трябва да бъде записано на футбол, тъй като се самоопределя като момче. В детската градини всички започват да я наричат Ева-бой(boy от англ. момче). Майката остава крайно учудена от тази информация, тъй като вкъщи Ева споделя, че иска да ходи на танци, гимнастика или балет. Разбира се, притеснена за съзнанието на детето си, разнищва случая и се оказва: Когато децата имат час по рисуване, белите листи, на които рисуват, трябва да са в определена права линия, ако тази линия се наруши, детето бива наказано. НО! Ако детето се самоопределя, като друг пол, различен от рожденния си, а листът не е в определената права линия, тогава проблем НЯМА! Защо? Освен това, всяко дете самоопределило се за различен пол от рожденния си, бива поздравявано. Така е станало и с “Ева-бой.” Децата се нареждат в кръг около нея и заедно с учителката, пляскат и казват задружно “Браво на Ева-бой!”.

Така… Това трябва ли да се смята за нормално? Тези крехки съзнания, трябва ли да бъдат увреждани по този начин? Ами разбира се, че за да не бъде наказвано едно дете и да има разрешение за неща, които другите деца нямат, ще направи нужното. И разбира се, всяко дете иска да бъде център на внимание, и за да го поздравят и да му пляскат всички, ще направи нужното. Нали ви е ясно, че цялото това извращение на детските мозъчета, започва да бъде вменявано като нормално?! Така ли трябва да растат децата ни? Това ли е бъдещето на човечеството?

Смятате ли, че това трябва да се случи и у нас?!
Хора, възпитавайте децата си на любов. Любов към себе си, любов към семейството и близките, любов към животните и природата, любов към знанието и любов към различните – по раса, език, религия, имуществено състояние, здравословно състояние, семейно положение, сексуална ориентация… На любов! Не на извращения!

Ка́трин Арейби

Подобни новини

Вашият коментар