4 причини да опитате еротичното пошляпване по дупето

4 причини да опитате еротичното пошляпване по дупето

Еротичното пляскане е чудесен начин да разнообразите отношенията си в леглото и да внесете ново усещане по време на любовната игра. То е безобиден експеримент със садо-мазо практиките.

Някои жени са категорично против пошляпването. Но има и такива, които нямат нищо против и дори го смятат за забавно и секси.

Ако не сте обсъждали идеята за такъв вид физическа активност с партньора си или досега не сте се занимавали с подобни неща, не е зле първоначално да опипате почвата. Ето 4 причини да искате да опитате еротичното пляскане:

Секси е

Нищо не променя социалните роли както пляскането. Ако сте генерален директор, а партньорът ви е обикновен куриер, едно пляскане по дупето ще промени всичко. Тогава еманципираната, независима и обичаща да командва жена ще притихне, защото всяка силна личност понякога иска да се почувства слабо и беззащитно същество. А палавото пошляпване, което получава от партньора си в леглото, е най-лесният начин за кратко да се превърне в такова.

Това сближава

През 2009 г. в Университета в Северен Илинойс е проведено изследване, което доказва, че грубият секс сближава партньорите и прави отношенията им по-дълготрайни. Но дори и да не взимаме под внимание въпросното изследване, сме наясно, че всяко нетрадиционно забавление е много по-запомнящо се. А ярките спомени сплотяват.

Разнообразява секса

Дори дълбоката взаимна симпатия и пълното съвпадение на списъка с любимите ви филми не са способни да разнообразят сексуалния ви живот. А пошляпването може да го направи!

Приятно и забавно е

Пошляпването по дупето, особено когато е неочаквано, стимулира производството на хормона на щастието. Става въпрос за плясване по време на секс, когато жената получава удоволствие. В края на краищата, сексът е измислен от природата за удоволствие и радост. А какво може да е по-забавно от това да почувстваш едно шамарче по задните си части?

източник: fakti.bg/

Подобни новини

Вашият коментар