Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане за любовта. От друга страна, Марс и Венера ще ни разгорещят в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в които не влиза другият. Друга възможност е, че въпреки желанието ви за интимни ласки, може и в спалнята да се разминавате.

Ако сте необвързани и срещнете нова личност, може да се почувствате така, сякаш липсва химията помежду ви, което може да бъде доста разочароващо.

Телец

Тази седмица ще можете да използвате своите умения по най-добрия начин, за да получите това, което желаете в любовта. Разговорите с половинката ще вървят гладко и може би ще споделите, че се нуждаете от повече свобода. Свободата да изразявате своята индивидуалност, повече пространство във връзката. Хубавото е, че с партньора ще постигнете съгласие.

Близнаци

Ако смятате, че партньорът ви не ви оценява, нищо няма да ви накара да си замълчите. Той или тя дори може да ви накара да се почувствате така, сякаш има други приоритети, отколкото това да се чувствате обичани. Друга възможност е ако имате деца да не постигнете съгласие по отношение на тяхното възпитание.

Рак

Дали не сте били манипулирани в любовта, уважаеми Раци? Може би половинката ви се е съгласявала с много неща, за да запази мира във връзката ви. Когато осъзнаете това, може да се създаде климат за нови спорове помежду ви. Не пренебрегвайте червените флагчета и се опитайте да разрешите проблемите с добра комуникация.

Лъв

Въпреки че чувствате любовта на партньора си, дребните аргументи може да попречат на пълното ви щастие. Венера вече е във вашия знак и ще ви донесе увереност, правейки ви много по-привлекателни за другите. Но в четвъртък, планетата на любовта ще се противопостави на Марс, който сега е във вашия партньорски сектор. Това може да затрудни постигането на консенсус помежду ви. В крайна сметка, настроението в спалнята ще помогне да хармонизирате връзката си.

Дева 

Тази седмица Нептун ще заеме ретроградна позиция по отношение на вашия партньорски сектор. В резултат на това, най-накрая ще свалите розовите очила и ще видите партньора си такъв, какъвто е. Ще направите равносметка на връзката ви и на това как да продължите в бъдеще. Ако сте необвързани, но ви предстои среща с нова личност, бъдете внимателни. Той или тя може да се окажат некоректни.

Пред вас ще има не една романтична възможност, но сякаш няма да стигнете доникъде и ще се разочаровате. В четвъртък, Венера и Марс ще направят невероятна космическа връзка. В резултат на това може да се окажете привлечени не само към една личност, но дали ще се получи нещо? Друга възможност е стара тръпка да напомни за себе си, оставяйки ви силно развълнувани.

Скорпион 

Ако се чувствате объркани по отношение на любовта, то тези дни ще се появи така желаната яснота. Нептун, който сега се движи през вашия романтичен сектор, ще се превърне в ретрограден, което може да попречи на преценките ви в любовта. Ако сте били предпазливи към някого или искате да си направите изводи за връзката ви, сърцето ще ви покаже и в двата случая дали тези взаимоотношения имат бъдеще.

Стрелец

Ако вече се намирате в сериозна връзка, възможно е с половинката да обсъдите следващия етап от взаимоотношенията, да заживеете заедно. За някои представители на зодията това ще означава закупуване на нов дом. Планирайте, но тази седмица не вземайте крайни решения, когато става въпрос за пари. Важното е никой от двама ви да не се чувства така сякаш другият харчи повече и липсва баланс в сметките.

Козирог

Когато става въпрос за финанси или любимия човек може да се чувствате така, сякаш изкачвате стръмна планина. Възможно е да имате повече разходи от предвиденото, но за щастие половинката ще ви предложи своята финансова помощ. Ако това се случи, гордостта ви може да бъде наранена. Не търсете скрити помисли, той или тя просто се опитват да ви помогнат. Друга възможност е, че може да проявите ревност към половинката си.

Водолей

Марс сега се намира във вашия знак, а следващата седмица ще заеме своята ретроградна позиция. Дотогава ще имате добри възможности да демонстрирате своите качества и чар и това няма да остане незабелязано от половинката ви. Въпреки това, ако не се чувствате съвсем балансирани, споделете с половинката ви, за да не се почувства игнорирана.

Риби 

Нептун – вашата управляваща планета, ще заеме ретроградна позиция този понеделник. Това може да ви накара да се почувствате неспокойни, но и ще ви помогне да видите много неща по отношение на любовта, които досега не сте успели да забележите. Време е да се събудите, уважаеми Риби.

източник: az-jenata.bg/

Подобни новини

Вашият коментар