Ставрева брише из бутиците на МОЛ-а във Варна, докато е командировка! Секретарката й потвърди!

Ставрева брише из бутиците на МОЛ-а във Варна, докато е командировка! Секретарката й потвърди!

На 20.06.2018 г. кметът на Каварна – Нина Ставрева е командировка! Прекарва я в един от варненските молове! Секретарката й потвърждава факта!

В сряда, в интервала между 13,40 ч. и 14,30 ч. червената кметици, под чието вещо ръководство Каварна не само затъна, но и сметката на Общината е блокирана заради дългове, е командировка. Традиционно госпожа-другарката обича да е командировка сряда и от четвъртък до неделя. Срядата е посветена на Варна.

В цитирания интервал госпожа-другарката брише из етажите на Гранд МОЛ. След оглед на асортимента в Zara, същата прескача в съседния HUMANIC.

В 16,43 ч. секретарката на госпожа-другарката потвърждава, че тя все още е командировка извън града. Потвърждава и, че се намира в МОЛ-а. На трикратно зададения въпрос какви служебни ангажименти има Ставрева в МОЛ-а, секретарката й дава заден и се опитва да отрича собствените си твърдения, изречени преди секунди.

Повече от интересно е с какво Ставрева ще оправдае командировъчните си в този ден, както и на славния се шофьор Халвата, както и разхода на гориво – все пари на каварненци.

RNS с удоволствие ще публикува обяснението без значение колко несъстоятелно и неадекватно е то!

Очакваме!

Очакват и хилядите каварненци, които се нагледаха на циркове, зари, коли и всякакви благини за кмета, шофьора й, братчето й, братовчедите и няколкото й приятелки – перачки и чистачки!

Все пак Нина Ставрева е кмет на всички каварненци, не само на няколко!

източник: RNS

Подобни новини

Вашият коментар