Фантастични идеи за тавана (ГАЛЕРИЯ)

Фантастични идеи за тавана (ГАЛЕРИЯ)

Квартирата се намира в стара сграда с един вход в град Химки в Московска област. Разположена на последния етаж, тя е с таван с височина 4,6м, което изкушава за разумното му усвояване. Така е постъпила и собственичката – интериорната дизайнерка и художник Олеся Липкович, създател на STUDIO 13. Благодарение на обособяването на втория етаж, на който е спалнята, жилището е увеличило площта си от 48 кв.м. до 66 кв.м.

Липкович оформила новия си дом в модерния стил лофт, като главното около което е направила интериора, били двете тухлени стени. После поставила осветлението – плетеница от жици с крушки. “След това всичко се подреди само като пъзел”, разказва тя. Основните елементи от жилището са събрани в бял куб – горе е спалнята, а долу са кухнята и отделните баня и тоалетна.

Зоната край прозорците Олеся използва за работно място. Така се отваря обширно пространство, в което свой ъгъл имат и два пуфа. Кухнята е красив черен плот, чието разположение служи за маса за хранене. Таванът с дървени греди придава мекота и чувсво за уют в зоната за готвене. До спалнята се стига по обикновена дървена стлба, а горе зад бяла врата се крие дрешникът. Под стълбата е входната зона, в която има и голямо огледало.

източник: mila.bg

Подобни новини

Вашият коментар