Жители на с.Цонево се жалваха от лоша инфраструктура

Жители на с.Цонево се жалваха от лоша инфраструктура

Изнесена сесия на общински съвет Дългопол бе проведена в с.Цонево. Важното заседание беше в Многофункционалната зала на селото.
Още в началото на сесията, думата бе предоставена на граждани за предложения или питания.
Малкото присъствали жители на селото се полваха от правото си и се жалваха за лошото състояние на улиците, неокосените храсти и треви край пътищата, нуждата от ремонт на стратегически сгради в селото и паметника.
От кмета на Дългопол се получи отговор, че ангажимент на Окръжно пътно управление е почистването на храсти по пътя с. Величково – с. Цонево, но пък след критиката на жителите кмета на Дългопол обеща, съвместно с кметовете на с. Величково и с. Цонево да се вземат нужните мерки. По думите на кмета Георгиев за паметника в с.Цонево, също до края на годината „ще се вземат необходимите мерки по ремонта”.
Изненадващото е, че за улиците в с. Цонево имало предвидени средства, според думите на Георгиев, но същия се надява до края на следващата година тези ремонтни дейности да се осъществят.
Това означава, че тази година – не, но за другата, по – точно до края на другата, управника се „надява” улиците в с. Цонево да придобият приличен вид.
Ще почакаме, преполовихме тази година, ще почакат цоневци и до края на другата.

Снимките са стари, табелите може да са подновени, но тревата и храстите са в същия размер.

Паметника – в един стар, приличен вид.

Зад кметството – през пролетта. Без думи…

И последна снимка – една уличка в Цонево…

Подобни новини

Вашият коментар