Най-популярните секс фантазии

Най-популярните секс фантазии

НА ЖЕНИТЕ:

Снимка 363032

Еротичните фантазии посещават нежната половина от човечеството по-често отколкото мъжете, това показа допитване на социолози. Ето кои са 10-те най-често срещани еротични фантазии при слабия пол:

Доминиране

По-зрелите жени желаят доминирането в секса, макар че кой знай защо крият този факт. Фантазиите за командването в леглото могат да бъдат най-разнообразни и екзотични, но най-разпространеният вариант е мъжът, вързан с белезници за леглото и жената да прави с него каквото си поиска.

Подчинение

Има жени, на които им харесва да командват, но има и такива, на които им е приятно да се подчиняват и да изпълняват всички желания на мъжа.

Секс с непознат

Оказва се, че много жени са привличани от образа на така наречения нощен непознат, пише woman.bg. При това той трябва да бъде висок, силен и мъжествен. Жените просто мечтаят да срещнат посред нощ приятен непознат мъж и да правят любов с него. По правило този мъж не трябва да бъде с отчетливо изразени черти на лицето, защото цялата прелест е в тайнствеността на образа, който изчезва с настъпването на утрото.

Секс в офиса

Жените, които работят в офиси, често мечтаят за секс с началник или колега. При това ситуацията трябва да бъде внезапна, без предварителна подготовка. Сексът върху бюрото в офиса в работно време или след работа е една от главните сексуални фантазии.

Многочасово удоволствие

Най-невинната еротична фантазия е безкрайната любов. Голям брой жени, особено ако отдавна не са правили любов, мечтаят за дълги удоволствия, които продължават поне няколко часа.

Изнасилване

Учудващо е, но една от най-популярните женски фантазии е изнасилването. Трябва да се отбележи, че жените се отдават на такива фантазии само, когато те са неосъществими, тоест намират се в пълна безопасност. Като дамите не желаят наистина да станат жертва на такъв тип тормоз, а по-скоро мечтаят за по-груб секс, по време на който партньорът е доминиращият.

Секс на необичайно място

Това е една от най-желаните женски фантазии. Реализацията ѝ зависи от смелостта и дързостта на някой от двамата партньори. Секс може да се прави навсякъде – в пробната, палатката, лодката, на покрива. Тази фантазия позволява да се украсят сивото ежедневие и еднообразните дни.

Ролята на проститутка

Стана също ясно, че много жени просто мечтаят поне веднъж да изиграят ролята на проститутка. При това желанията варират – от улична до елитна проститутка. Такъв секс е страстен, смел и разкрепостен, в него жената напълно може да се разкрие и да покаже на какво е способна.

Екзотика

Много жени мечтаят за екзотичен секс на необичайно място с партньор от друга националност. Често обект на такива фантазии стават италианците, които са известни със своят страст и романтичност.

Групов секс

Тази фантазия е най-малко популярна, но все пак има място. При това конкурентки не се допускат, а мъжете трябва да бъдат красиви, с тен и да се възхищават от жената. При това положение е възможно да се стигне дори до подчиняване на жената.

източник: fakti.bg

НА МЪЖЕТЕ:

Снимка 355380

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг подредиха десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол:

Секс с няколко жени

Това е най-популярната сексуална фантазия сред мъжете. В живота подобни сцени са нахлували в съзнанието им най-малкото веднъж (а по-скоро многократно). И макар че в реалния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкова добър, колкото изглежда, като фантазия той е непоклатим от първото място на касацията.

Отстъпване на инициативата

От мъжете се очаква да поемат инициативата, но в сексуалните си представи те предпочитат точно обратните действия – да преотстъпят инициативата на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до изнасилване, извършено от страна на слабия пол.

Наблюдение

Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира потвърждение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвокупляваща се двойка са любими въображаеми сцени на гигантска група мъже. Това изобщо не бива да учудва, като се отчете популярността на порното.

Смяната на терена

Секс и интимност на много нестандартни места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи завладяват фантазиите на огромен брой мъже.

Еротични одежди

Облеклата на медицинска сестра или ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми са само малка част от одеждите, с които жените гастролират в сексуалните мисли на мъжете.

Специалният секс

Фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са изключително популярни в мъжкото подсъзнание. Разликата с “конвенционалния секс”, а също отпадането на табутата при такива действия са особено съблазнителни за мнозина мъже.

Оралното обладаване

Когато работата опира до фантазии за специфични сексуални действия, една от най-популярните сцени в мъжкото съзнание е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя удоволствие заедно с възбудата от аромата на женското лоно правят тази фантазия невероятно възбуждаща за повечето мъже.

Разликата в годините

Понякога това е просто въпрос на вкус, понякога е желание да имаш нещо, което го нямаш, а друг път е просто носталгия. Така или иначе мъжете честичко си представят жени, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 58-годишни дядковци за 18-годишни девици.

Под наблюдение

Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно присъства във въжделенията на немалко мъже. Забраненият плод винаги е сладък, особено в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света сексуалната си мощ, въображението на силния пол е нажежава до червено.

Преотстъпване на партньорката

Причините за тази фантазия са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо удоволствие, което е невъзможно при съвкупление само с един мъж. Други зациклят на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от възможността да доминират над жената, която да им се подчинява.

източник: dariknews.bg

Подобни новини

Вашият коментар