За втора поредна година по покана на кмета на Община Аврен г-н Емануил Манолов деца от Република Молдова летуват в СОК „Камчия“

За втора поредна година по покана на кмета на Община Аврен г-н Емануил Манолов деца от Република Молдова летуват в СОК „Камчия“

За втора поредна година по покана на кмета на Община Аврен г-н Емануил Манолов деца от Република Молдова летуват в СОК „Камчия“. Програмата се осъществява в рамките на сключеното споразумение с кметство Стаучени, община Кишинев и поддържаните добри взаимоотношения и сътрудничество в различни области на обществения живот.
От 30 юни до 5 август 2018 год. на почивка в Детски оздравителен лагер „Радуга“ бяха 16 деца от Република Молдова, заедно с техните ръководители. Те  се включиха в  част от дейностите на лятната програма „Космосът и ние“.  Децата посетиха Авиокосмическия център и се разходиха с лодка  до резерват „Камчия“.
При пристигането си в СОК „Камчия“ групата бе посрещната лично от кмета на Общината г- н Емануил Манолов, който присъства също и при заминаването на децата за Република Молдова. Преди отпътуването на групата всички заедно се снимаха за спомен, размениха сиподаръци. Ръководителите и децата изразиха благодарност и задоволство от почивката  и си пожелаха догодина отново да летуват в „Камчия“.
източник: avren.bg

Подобни новини

Вашият коментар