Свежа артистичност в жилището (ГАЛЕРИЯ)

Свежа артистичност в жилището (ГАЛЕРИЯ)

Свежият и артистичен интериор е направен от бившата актриса, а сега дизайнер Рене Карман за жилище с площ 58кв.м в американския щат Мейн. Всъщност то представлява малка къщичка, построена от възрастна двойка пенсионери, чиито пораснали деца имат собствен живот.

В най-голямото помещение са дневната, трапезарията и кухнята. И макар на пръв поглед обзавеждането да изглежда напълно стандартно, в това пространство всичко е нетрадиционно, изключително уютно и много свежо. Заслужата за това е на интериора в меки тонове и ярки акценти, включително цветни възглавници и големи картини. Този свеж стил властва и в двете спални. Тази на домакините е със зелени стени и много детайли в синьо и бежово, които едновременно изпъкват, но и се допълват.

Втората спалня е предназначена за гостите – деца и внуци. Затова там има специално легло – то е двуетажно, като долната му част е за двама. в тази стая яркото виолетово внася усещането за топлина, така необходима в студените месеци в северния щат. Точно по това време собствениците избягват да използват втората дневна, от която се излиза на кокетна тераса. Но през лятото почивката в нея е удоволствие, допълвано от прохладата на гората.

 

 

 

 

 

 

 

 

източник: mila.bg

Подобни новини

Вашият коментар