“Ала румънски” протести ПОД ИНДИГО в България ще има. Президентът звучеше превратаджийски във Варна. Прави услуга на Б.Б.

“Ала румънски” протести ПОД ИНДИГО в България ще има. Президентът звучеше превратаджийски във Варна. Прави услуга на Б.Б.

“Ала румънски протести” в България ще има – ПОД ИНДИГО! Слави Трифонов даде знак във фейсбук за копи пейст. Обаче чака нишан и финансиране от американците.

За разлика от Слави Трифонов президентът Румен Радев нищо не чака – закани се за организиране на протести на връх празника на военните моряци, прозвуча превратаджийски.

И така прави услуга на Б.Б. – колкото повече Румен Радев подскача срещу Бойко Борисов, толкова повече от амбасадата ще го крепят, ако не клекне окончателно на Кремъл.

Американците все още не са решили какво да го правят Бойко Борисов – да го намачкат и да го “подтикнат в правилната посока”, както пишеше в онази грама, или да го свалят.

Буквално минути след заканата на президента Румен Радев, че при следващо служебно правителство ще махне всички гербаджии от държавната администрация, попитахме – “Към протести за сваляне на Бойко Борисов ли зове президентът?”.

“Засега няма никакви признаци този кабинет да си отива. Въпреки огромните критики към неговата дейност. Мнозинството е стабилно, протести ала румънските не можем да направим…

Тогава? Как ще дойде следващият служебен кабинет? Съзнава ли Радев какво казва? И какво може да последва от думите му?”, отсече Валерия Велева в “Епицентър”.

Валерия Велева греши. Или е в заговора. Няма друг вариант – хем да е близо до “Позитано”20, хем да не знае за протестите, които се готвят наесен от “позитанци” и “фрагменти на КОЙ”.

Новият политически сезон ще започне с две знакови посещения в американското посолство – едното “тайно”, другого явно. И Бойко Борисов ще спре отново проекта “Белене”… Иначе – улични протести до дупка и оставка.

източник: bgsniper.com

 

Подобни новини

Вашият коментар