Защо мъжете залитат толкова много по жени с големи дупета?

Защо мъжете залитат толкова много по жени с големи дупета?

Големият въпрос: Защо мъжете толкова много си падат по големи дупета може би най-накрая ще получи отговор. Ако съдим по последните музикални хитове, които заливат екраните, ще установим, че на женското дупе се отдава голямо внимание.

Като започнем с песента на Ники Минаж – Anaconda, в която женските задни части лъсват на всеки втори кадър и няма как да не ти се набиват на очи. Дженифър Лопез и Иги Азалия революционно също заявиха своята позиция по отношение на големите дупета с парчето Booty. Изобщо дамите, които си имат добре оформени и сочни дупета са на мода в момента и знаят как да привлекат вниманието.

Закръглените женски задни части определено изживяват своя момент на слава, което според някои психолози никак не е изненадващо. Според професор Галъп привличането на мъжете към женските големи дупета е просто част от техния ген.

“Еволюцията от край време е свързана не с оцеляване на най-стройния, а именно този, който притежава гени за здраве, жизненост и плодовитост.”, твърди доктор Галъп.

Мъжете винаги са били привличани от тесни талии и широки бедра и са смятали точно това за привлекателно, въпреки че не се замислят защо е така. Структурата на жените с по-широки бедра предполага по-лека бременност, а тясната талия мъжете не могат да свържат с поколението. Или накратко според психологът жената с формата на пясъчен часовник е готова за продължаване на рода.

А що се отнася до бъдещите потомци, оказва се, че жените с по-големи задни части са по-интелигентни и имат по-умни деца. Това се дължи на съдържанието на глутеофеморалните мазнини ( мазнини в областта на седалището и бедрата), които са важни за развитието на мозъка на бебето.

Според доктор Галъп мъжете нямат представа защо ги привличат големите женски дупета, но въпреки това факт е, че са привлечени.

източник: inews.bg

Подобни новини

Вашият коментар