Ангел Джамбазки зове: Правителството ни много твърдо и ясно да подкрепи Орбан и да отреже соросоидите!

Ангел Джамбазки зове: Правителството ни много твърдо и ясно да подкрепи Орбан и да отреже соросоидите!

Правителството ни да подкрепи много твърдо и ясно Унгария и Виктор Орбан срещу евросанкциите заради миграционните въпроси. Това обяви пред ПИК тази вечер евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки. Той коментира съобщението на вицепремиера Красимир Каракачанов, че той и още двама негови колеги – Валери Симеонов и Нено Димов са настояли кабинетът да излезе с позиция по темата спешно и се надява това да стане още утре.

Унгария споделя тезата, която и ние защитаваме от 2013 г. за недопускане на нелегални мигранти и против ислямистко нашествие, както и срещу промяната на начина ни на живот. Нашата българска позиция е да защитим именно това, което сме градили години наред. Предложението от тримата министри е похвално, ние от ВМРО имаме също такова предложение, както и групата на Обединените патриоти, допълни Джамбазки.

Моето лично убеждение е правителството да гласува срещу всякакви опити на някакви соросоиди да взимат решения за нашия живот. Ние сме за Европа на отечествата, а не тази на ишиаса, отсече Джамбазки.

източник: pan.bg

Подобни новини

Вашият коментар