9-те лъжи на мъжете в леглото

9-те лъжи на мъжете в леглото

Понякога мъжете са честни, но в по-голямата част от времето искреността не им е присъща.

Може пък и да се окаже, че когато това важи за секса, да не е чак толкова голям проблем. И въпреки това аз като жена искам да знам какво се върти в главата на партньора ми, докато се търкаляме заедно в кревата.

Кои са 9-те лъжи, които вашите любовници са изричали, докато са били плътски интимни с вас?

ЛЪЖА 1

Ако един мъж възхвалява гърдите ви, а ви сте наясно, че формата и видът им не са като във времето, когато бяхте напъпила двойка, има голям шанс да не е особено откровен.

ЛЪЖА 2

Когато господинът между краката ви сподели, че гениталиите ви ухаят на божествена амброзия. Наясно сме, че тези части на тялото няма как да миришат на райски нектар.

ЛЪЖА 3

Ако чуете, че вие сте първата сексуална партньорка от устата на господин, който е достатъчно голям, за да си купувам сам цигарите и да си плаща сам напитките, то това е твърде вероятно да е е един изпечен лъжец. Разгледайте внимателно езика на тялото му, той никога не лъже, ако някой е вещ в сексуалния занаят.

ЛЪЖА 4

Мъжете обичат да лъжат за сексуалното си минало, защото си въобразяват, че по този начин са по-привлекателни за жените.

ЛЪЖА 5

Дори и да се кълне в най-милото, не вярвайте на сто процента на мъж, който твърди, че винаги използва презерватив, когато прави секс. Господата обичат да казват това, което една жена обича да чува.

ЛЪЖА 6

Със сигурност сте чували твърдението, че с кондом мъжът не може да свърши. Това е тотална глупост. Истината е, че господата обичат да правят секс без нищо да им пречи на допира до вътрешната страна на вагината.

ЛЪЖА 7

Ако жените ги “боли главата”, когато не искат да са интимни, то оправданието на мъжете е, че са прекалено уморени. Чуете ли това обяснени, а той цял ден не е станал от дивана, работата е ясна.

ЛЪЖА 8

Това невинаги е лъжа, но доста често мъжете казват на жената, с която са в момента, че тя е най-добрата им любовница.

ЛЪЖА 9

Мъжете избягват въпроса “Къде се намира в момента връзката ни?”, дори когато са прехласнати по задните ни части. Те ще измислят много лъжи, за да избегнат тази тема и за да си накарат да забравите поне за известно време за статуса на отношенията ви.

източник: mila.bg

Подобни новини

Вашият коментар