Лъсна интимна тайна, която крие Розмари във “ВИП Брадър”

Лъсна интимна тайна, която крие Розмари във “ВИП Брадър”

Очарователната Розмари, която изглежда много хрисима и скромна във „ВИП Брадър“, всъщност има доста богат любовен живот. Тя е истинска загадка не само за зрителите, но и за самите съквартиранти, защото не говори много за себе си, нито за обичайните си занимания. Темата за нейното гадже е табу.

Единственото, което си позволи да сподели, е, че има сериозен приятел в Германия.Но може би пропусна да уточни, че става дума за жена. 33-годишната красавица се определя като хетеро пред хората, но всъщност предпочита партньори от същия пол, категорични са източници от близкото й обкръжение, твърди в. „Галерия“.

В социалните мрежи Рози е активна, но не качва снимки с половинката си. Според познатите й тя се притеснява от реакциите на околните, затова отказва да признае, че всъщност е привлечена повече от нежните ласки. Изданието твърди още, че Розмари снове между левия и десния фронт. Почти цялата й компания е от гей средите, а както се видя и в риалитито, тя единствена се сближи с Кулагин, с когото се познават отвън.

факти.бг

Подобни новини

Вашият коментар