“Сидеров работи срещу правителството!” Б.Б. поръчал “лицето Сидеров” да бъде осветено за “месечните справки в Сараите”?!

“Сидеров работи срещу правителството!” Б.Б. поръчал “лицето Сидеров” да бъде осветено за “месечните справки в Сараите”?!

Валентин Касабов изригна: “Волен Сидеров работи срещу правителството!”. Всъщност Бойко Борисов е поръчал “лицето Сидеров” да бъде осветено за “месечните справки в Сараите”, разкри изключително добре осведомен източник от централата на ГЕРБ.

“Шефът е бесен не толкова заради врътките на Сидер Войвода със сараите, колкото на доносите в руското посолство. Този път ще го нарита и за “Бойко, курво!”, продължи източникът.

“Лицето Сидеров” поне веднъж в месеца ходи на справка в Сараите”. Това каза в предаването “Лице в лице” по bTV зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов.

“Не знам какво прави там. Винаги след тези привиквания започват скандалите”, каза Касабов. Той коментира, че информацията е научил днес по обяд и тя е сериозна – “не са клюки, има свидетели, има  данни”. “Аз съм потресен и омерзен”, изтъкна Валентин Касабов.

“Тези действия са не само против България. Няма да  издам тайна, че той работи за интересите на Русия”, категоричен беше Касабов.

“Когато трябваше да се гласува вотът на недоверие, той изчезна, не гласува, оправда се, че бил в тоалетната”, каза зам.-председателят на НФСБ. Той посочи, че от тук нататък предстои да се чуе мнението на ВМРО, предстоят разговори и с ГЕРБ.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар