Никога не се моли за любовта на човек, който не те обича! Ето защо

Никога не се моли за любовта на човек, който не те обича! Ето защо

Да тичаш след човек, който не те обича – макар да звучи нелогично, много хора често попадат в този капан. Нуждата от любов понякога ни кара да правим нелогични неща. С тях често нараняваме не друг, а самите себе си.

Никой никога не трябва да тича след човек, който не го обича. Ако обектът на вашите желания не таи същите чувства като вашите, то няма как да го накарате насила. Нещата не стават така, светът не е устроен по този начин и ако не го осъзнаете навреме, ще разбиете сърцето си на хиляди парчета. Ако продължавате да насилвате човека да ви харесва, не той е този, който ще ви нарани – вие сами си го причинявате. Той няма вина, че не ви обича.

Има много причини да не тичате след обекта на желанията си. На първо място, достойнството е и фактът, че ако някой иска да бъде с вас, щяхте да го знаете.

На второ е инстинктът за самосъхранение. Когато някой не ви иска, той ще ви отхвърля при всеки следващ ваш опит да бъдете с него. Изобщо не би трябвало да искате да разбиват многократно сърцето ви, вместо да се впусне в търсенето на истинския за вас човек.

Ето причините никога да не се молите за любовта на човек, който не ви иска.

1. Любов не се проси

Любовта се дава. Доброволно. Изпросената любов не е любов. Това, от което ти се нуждаеш, го няма в нея. Той не може да ти даде това, което заслужаваш.

2. Не можеш да накараш някой да остане насила

Дори той все пак да е с вас, това няма да е реално. Едно е човек да е до вас физически, а съвсем друго – духом. Когато мислите, мечтите и сънищата му са далеч, това ще ви ранява дори още повече, всеки един миг.

3. Губиш самоуважението си

Тичаш след него, правиш всичко по силите си, за да му докажеш, че те иска, мислите и бъдещето ти са обвързани с него, а той дори не си спомня за теб – това е тотална липса на самоуважение. Ти поставяш обекта на чувствата си над себе си, а така на практика се подценяваш.

4. Отчуждаваш се от приятелите си

Всеки, който истински държи на теб, ще е против саморазрушителното ти поведение. Приятелите ти те изслушват, но преди всичко се опитват да те вразумят. Ти обаче си толкова обсебен, че мислиш, че не те разбират. Изобщо – никой не те разбира. Започваш ли да осъзнаваш, че проблемът не е в тях, а в теб?

5. Мисията невъзможна

Да се молиш за нечия любов, е предварително обречена мисия. Любовта или има, или не и, ако не се е случила до този момент, просто няма шанс. И да я чакаш, и да ѝ се молиш, и да се надяваш – няма да постигнеш нищо.

6. Губиш си времето

Животът е кратък. Никой от изгубените мигове по тази невъзможна кауза не може да се върне и да се изживее отново. Когато си направиш сметка колко дни, месеци и години си изгубил в безсмислената си битка, може би най-после ще спреш да чакаш и ще започнеш да живееш.

7. Затворени врати

Докато чакаш невъзможната любов, може да изпуснеш възможността да срещнеш този, който те заслужава. За да влезе в сърцето ти нов човек, трябва да му направиш място. Затова разчисти старото и покани новото. Събери смелост и излез от света на мечтите и влез в реалния живот – там те очакват много по-хубави неща, отколкото си мислиш.

източник: laf.bg

Подобни новини

5 Comments

 1. Helena Mark
  05.10.2021 at 4:07 Отговори

  ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
  Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.

 2. Lori Martinez
  11.01.2022 at 8:45 Отговори

  Истинската история на Лори:
  Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод… Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

 3. Joanne Lewsley
  01.02.2022 at 11:09 Отговори

  Помогнете ми Благодаря на този човек.
  Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 4. Adriana Riley
  14.03.2022 at 18:32 Отговори

  Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

 5. Williams Smith
  09.04.2022 at 4:43 Отговори

  МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
  Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа… благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

Вашият коментар