Свиреп скандал с грозни обиди между Джамбазки и Марешки в ефир

Свиреп скандал с грозни обиди между Джамбазки и Марешки в ефир

“Непрекъсната игра на искане на оставки е глупава и безполезна.

Тя вреди.

Един иска оставката на друг, това не е разумно”. Това коментира в ефира на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

“Не виждам логика в искането на Волен Сидеров Красимир Каракачанов да подаде оставка като вицепремиер. Изваждането на ОП от управлението ще отвори врата за други. Това е искането на ДПС“, каза Джамбазки. Ангел Джамбазки сподели, че работи изключително близко с Каракачанов и разказа колко е направил той за българската армия. Според Джамбазки Сидеров изразява собствена, лична оценка по отношение на Каракачанов.

Той заяви, че не знае каква среща е имало между лидера на „Атака“ и Бойко Борисов. „Участието в правителството не е, за да задоволиш нечие его. Не съм мислил хипотезата да падне правителството при оставка на Красимир Каракачанов.  Редно е Симеонов да бъде заместен от представител на НФСБ, това е най-логичното нещо”, коментира още Джамбазки.

В студиото се включи и Веселин Марешки, който по най-бързия начин прати в небитието Джамбазки, заедно с Каракачанов. Той също така обясни, че е прочел как един от вицепремиерите бил спал с прокурор”.

“Потвърди се теорията на Дарвин за еволюцията. Еволюцията се доказа с този разговор с Марешки. Не съм ветеринар, за да го продължа, отговори лаконично Джамбазки.

Blitz.bg

Подобни новини

Вашият коментар