ОБЩИНА ДЕВНЯ ПОДПОМОГНА СИРАЦИ И ПОЛУСИРАЦИ ОТ ДЕВНЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА (СНИМКИ)

ОБЩИНА ДЕВНЯ ПОДПОМОГНА СИРАЦИ И ПОЛУСИРАЦИ ОТ ДЕВНЯ В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА (СНИМКИ)

Сираци и полусираци от Девня получиха по 100 лева от общинската хазна по случай наближаващите коледни и новогодишни празници. В празнична обстановка Ритуалната зала на Община Девня събра 34 деца с нелека житейска съдба.

На предпразничната среща присъстваха кметът Свилен Шитов, заместник-кметът Донка Йорданова и служители от администрацията. Освен пликове с парични помощи представителите на местната власт подариха на присъстващите и коледна торбичка с лакомства.

Градоуправникът Свилен Шитов поздрави децата и юношите по повод настъпващите празници, като им пожела весела Коледа и щастлива Нова година. „Пожелавам на всеки един от вас да сбъдне своите желания, полагайте повече усилия в учението, защото това е най-важно за развитието ви в бъдеще. Със знания се постигат високите цели в живота. Вслушвайте се в съветите на родители, близки, учители, те са само и единствено за ваше добро. Винаги можете да разчитате на нашето внимание и подкрепа. Бъдете здрави, силни и достойни личности“, пожела още общинският кмет на Девня

За единадесета поредна година Община Девня подпомага финансово сираци и полусираци в навечерието на Рождество Христово и Нова година. Размерът на отпуснатите за целта средства е одобрен с решение на общинския съвет.

фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар