Да си втора съпруга на стар богаташ… трагедията на една млада красавица

Да си втора съпруга на стар богаташ… трагедията на една млада красавица

Често пъти бракът с по-възрастен и заможен партньор е обречен на провал. Доказателство за това е тъжната и сърцераздирателна история на една 29-годишна жителка на Казахстан.

Младата жена разбрала каква грешка е направила съвсем скоро след брака, но вече било твърде късно. Ето защо днес тя се осмелява да разкаже историята си, надявайки се, че така ще спре други млади жени да повторят грешката ѝ.

Жената се съгласила да стане втора жена на 21 години по-възрастен от нея мъж, съобщава alashainasy.kz

Въпреки че много съжалява за брака си, тя не може да си тръгне от своя съпруг, защото той не я пуска.

Снимки: shutterstock

Според думите ѝ, първата жена на съпруга ѝ живее с по-малката си дъщеря, а по-голямата им дъщеря учи в чужбина.

Младата втора съпруга знаела за семейството на избраника си и все пак се съгласила на този брак. Тогава обаче, тя не осъзнавала какво ще се случи с живота ѝ, влизайки в това семейство.

Младата жена разказва, че иска да намери своето място в живота, но съпругът ѝ не ѝ дава развод.

„Той не ме пуска. Постоянно казва: “Всеки знае, че си ми “втората”. Сега никой няма нужда от теб, никой няма да иска да се ожени за теб. Без мен ти ще пропаднеш, ще станеш проститутка”, споделя жената.

Тя признава, че е била привлечена от богатството на мъжа, но сега съветва младите момичета да бъдат по-внимателни, тъй като да си омъжена не е толкова страхотно, както си е представяла.

“Момичета, не повтаряйте моите грешки! Не е нужно да се стремите да привлечете вниманието на чужд мъж. Не е нужно да мислите за парите му! При такива момичета като мен само външността е красива, а душите им… А душите им се раздират от страдание и сърцата им кървят” завършва тя горчиво.

Казахстан

Подобни новини

Вашият коментар