Вашият хороскоп за днес, 26.12.2018 г.

Вашият хороскоп за днес, 26.12.2018 г.

Овен

Бъдете честити и намерете нови стени, които да събаряте с главата си. Роди се Спасителят, значи има светлина в тунела. Не приемайте всички събития около вас като трагедия, осланяйте се на оптимизма си. И се отпуснете, днес е празник, просто празнувайте.

Телец

Възможни са спорове заради безотговорността и самоувереността на онези, от които сте очаквали изпълнителност. Своевременните мерки ще ви помогнат да избегнете коварната простуда.

Близнаци

Не плашете себе си и любимите си хора с прекален изблик на чувства. Ще имате доста неща за вършене и е добре да бъдете по-организирани, ако искате да успеете на време.

Рак

Ден на изкушенията. Не разчитайте само на своите сили, а потърсете и чужда помощ, за да се справите. Не рискувайте семейното щастие заради няколко минути удоволствие.

Лъв

Още от сутринта ще почувствате някаква вялост и вчерашния ентусиазъм ще ви се стори смешен. Не бързайте с изводите, а започнете деня с малко физически упражнения, това ще повиши тонуса ви и ще върне оптимизма ви.

Дева

Денят е доста забързан, ще имате да свършите прекалено много неща. Малко дни има до края на годината, а вие, както винаги, се опитвате да свършите работата и за следващата година. Щадете се малко, за да сте свежи при посрещане на Новата година.

Везни

Днес ще сте свръхимпулсивни и доста безцеремонни. Ще търсите силни усещания и може наистина да ги откриете, но не в посоката, в която искате. Внимавайте с електрическите прибори у дома.

Скорпион

Малко напрегнати ще се чувствате днес. Възможни са резки смени в настроението. Мислите ви днес ще бъдат заети от новия обект на чувствата ви, но докога ли, с тези непостоянни настроения.

Стрелец

Днес няма да ви свърши работа нито един от стандартните начини за действие. Трябва да сте по-изобретателни, бъдете творци. Станете инициатор за затопляне на отношенията с хора, с които досега са били напрегнати.

Козирог

Поели сте прекалено много отговорности и това доста ви притиска. Потърсете помощници, не се опитвайте с всичко да се справите сами. По-важно е да изпълните задачите в срок.

Водолей

Хубав ден за философски разговори. Може би ще срещнете хора, които не сте виждали отдавна и това ще породи куп въпроси, но пък много практични решения ще намерите заедно.

Риби

Днес ще имате желание да научите и да видите неща, които до сега не са ви били познати. Може да ви предложат да изкарате Новогодишните празници на някое екзотично място. Не се чудете много, имате нужда от разнообразие.

Подобни новини

Вашият коментар