„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“

„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“

ПОДХОД, КОЙТО ОТДАВНА ПРЕВЪРНА САШО СИМОВ В ЕМАНАЦИЯ НА ПРАЗНОДУМИЕТО И ИЗЛИШНИЯ ПРЕИГРАН ПОЛИТИЧЕСКИ НАПЪН, НО И ПОДХОД, ЧРЕЗ КОЙТО ПОСЛЕДНИЯТ СИ ОСИГУРИ СВОЕ ПРЕДАВАНЕ В НОВАТА ЧЕРВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“.

Личният червен котак за мокри хибридни поръчки на Корнелия Нинова Александър Симов най-изненадващо даде reverse и замяука на заден ход, видя медията ни.

След, като първо наскоро проходилият „социалист“ напълно самозабравено „изхвърли“ екслидера на БСП Станишев от листите на партията за евровота, само няколко часа по-късно, отново лично той се поправи и написа на страницата си във фейсбук следното – „Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП“.

И ако подобно тъпо поведение не бе трагично за самите червени избиратели, то щеше да бъде най-малкото комично за широката публика, в случай че тя не бе вече свикнала със словестните кълбета на Симов. За никого обаче вече не е тайна, че Симов обожава да се пъне и да се прави на мъж в социалната мрежа, а после да мяучи извинително из разни ТВ студия.

Подход, който отдавна превърна Сашо Симов в еманация на празнодумието и излишния преигран политически напън, но и подход, чрез който последният си осигури свое предаване в новата червена телевизия.

Всъщност няма съмнение, че именно самата Нинова стои в дъното на хранителката на подобни самозабравили се типове, които с лека ръка редят, гонят и преподреждат листи и схеми, без дори да се замислят за своето място персонално място в политическата история. А мястото на Симов е дребно, въпреки личните му габарити.

Бг Журнал Инфо

Подобни новини

Вашият коментар