ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОСУЕТИ СКАНДАЛНА ДАЛАВЕРА НА КМЕТСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ (ВИДЕО)

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОСУЕТИ СКАНДАЛНА ДАЛАВЕРА НА КМЕТСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ (ВИДЕО)

Как кметската администрация в Суворово се опита да заграби общинска земя в местността „Орман бунар“. Заблудена ли е била Агенцията по геодезия, картография и кадастър и ще бъде ли сезирана Специализираната прокуратура? Вижте във видеото какви ги говори лицето Венцислав Стоянов Райчев – директор на Дирекция “Общинска собственост и приходи”. Благодарение на Общинския съвет скандалната далавера не мина, а бившият председател на местния парламент Димо Златев се извини на избирателите, че им е докарал този кмет.

ПАРИ НА ВЯТЪРА

Как общинската администрация на Суворово троши данъкоплатски пари за новогодишно осветление през месец Февруари, а в същото време не допуска децата да тренират в спортната зала поради „липса на средства за ток“?

ФИКТИВЕН КОНТРОЛ

Цялата община Суворово тъне в отпадъци, а план-сметката е набъбнала „извънредно“ с 30%. Как администрацията на Павлин Параскевов осъществява контрол върху сметопочистването и сметоизвозването? Чрез надзор на място? Не! Четат си хората отчети, изпратени от сметоизвозващата фирма по имейла.

общинска сесия гр.суворово дата 28.02.2019 въпроси от граждани и общински съветници за продажбата на поземлен имот в община суворово местност орман бунар, заличаване на държавни пътища, имоти и други престъпления срещу държавата и срещу гражданите на община сувроово. гледайте и слушайте внимателно за да разберете какво се случва в 21 век във европейска българия !!!!! адмирации към участниците в общинската сесия, които не се уплашиха да кажат истината за престъпното управлението на община суворово. блаодарности на г-н димо златев и г-н йордан иванов.

Публикувахте от Калоян Радев в Сряда, 6 март 2019 г.

Източник: Фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар