Вальо Златев и Р. Овч. бламират лидера на ПЕС?! Руско лоби цака “агента на Сорос” и “предателя на Кремъл” в Македония

Вальо Златев и Р. Овч. бламират лидера на ПЕС?! Руско лоби цака “агента на Сорос” и “предателя на Кремъл” в Македония

Сергей подкрепи Истанбулската конвенция заедно с ДПС. Нека сега Доган да го направи водач на листата!”, избухва протеже на кръга “Р.Овч.” в БСП на събрание на актива в столицата.

Вальо Златев, който промотира Корнелия Нинова за председател на БСП, и Румен Овчаров организират “преврат” на лидера на ПЕС Сергей Станишев.

“Станишев може да бъде спрян от Групата “Златев-Нинова-Овчаров”, която работи за Йончева”, твърди източник от “Позитано”20, близък до лидерката.

“Олигархът” е обещал да разтвори мощно кесията, ако Сергей Станишев не е водач. Румен Овчаров е строил софийските делегати на пленума да гласуват срещу екслидера на БСП.

В дъното на “Йончевата завера” е руско лоби, което не иска “западняка” Станишев да е начело на листата, тъй като предал Кремъл в Македония.

Сергей Станишев подкрепи Зоран Заев по време на “Сорос-пуча” в Скопие и участва в свалянето на Никола Груевски. Македония влиза в НАТО и за Кремъл лидерът на ПЕС е “предател”.

Това е причината прокремълският кръг около Светлана Шаренкова и Димитър Иванов да скочи срещу номинацията на Сергей Станишев за водач на евролистата на БСП.

Супер скандал ще е, ако Станишев не е водач на листата и бъде унизен чрез Елена Йончева. Плъзнаха слухове, че ако не е водач, бившият лидер ще откаже да бъде в евролистата на БСП.

Това ще означава отлив на 20-30% от избирателите на БСП и тежка загуба на евровота, отсичат от “вътрешната опозиция”.

“Бандата на четиримата” – Георги Гергов, Красимир Янков, Михаил Миков и Атанас Мерджанов, ще скочи срещу Нинова на пленума, а срещу “кесията” на Вальо Златев на везната ще бъде сложена “кесията” на Георги Гергов”, категоричен е член на кръга “Гергов”.

Корнелия Нинова е изправена пред тежък избор – да се противопостави на Кремъл и да застане срещу покровителя си Сергей Наришкин, шеф на руското разузнаване, който претърпя загуба в Македония от ЦРУ и Сорос, за чийто “агент” е смятан Сергей Станишев, или да рискува загуба с разлика, ако не постави лидера на ПЕС начело на евролистата на БСП.

В същото време на юбилея на Асен Марков на 15 февруари, на който беше заедно със Сеургей Станишев, лидерката даде знаци, че никак не й се иска да се набута в капана “Сергей”, тъй като е наясно, че БСП ще се взриви, ако лидерът на ПЕС не е водач на евролистата. Обаче оттогава измина месец и Елена Йончева, протежето на рашките, мощно влезе в кампанията за номинации в знакви проруски градове като Варна и Русе.

Нинова може да откаже на Станишев позицията на водач, ако от посолството получи “кремълски сигнал”, че трябва да заложи на “консервативната Йончева” пред “джендъра и предателя Сергей”. Обаче ще поиска “ресто” – милиони руски долари за кампанията, категорични са източници от “Позитано”20.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар