Корпоративният фаворит за листата на БСП Петър Витанов: Евроизборите ще бъдат наказателен вот срещу Бойко Борисов

Корпоративният фаворит за листата на БСП Петър Витанов: Евроизборите ще бъдат наказателен вот срещу Бойко Борисов

Петър Витанов, сочен от апаратчиците на “Позитано”20 като “изненадващия” корпоративен фаворит за избираемо място в евролистата на БСП избухна в сутрешния блок на БСТВ – “Евроизборите ще бъдат наказателен вот срещу Бойко Борисов!”.

“ГЕРБ се опитват да излязат от тресавището, в което сами влязоха със Закона за вероизповеданията и опрощаването на дълговете на мюфтийството. Продължава сделката между ГЕРБ, ДПС и ОП”, заяви народният представител от ПГ на “БСП за България” Петър Витанов.

Според него е очевидно, че решението за разсрочване на дълговете ще бъде подкрепено от ГЕРБ, ДПС и ОП, но не е ясно при какви условия и за какъв период от време ще бъдат разсрочени.

“Това е едно скрито опрощаване”, коментира Витанов. “Патриотите можеха да не подкрепят тази сделка и да не бъдат част от нея, ако не бяха се регистрирали в парламента”, заяви Витанов.

Той коментира още, че откакто БСП са извън парламента, те са станали по-чуваеми, а доказателство за това е Законът за вероизповеданията, пишат от пресцентъра на БСП, цитиран от “Епицентър”.

“Хората са достигнали предела на търпението си и очакват промяна в управлението на държавата. Европейските избори са надежда – те ще бъдат наказателен вот срещу Борисов и присъдружните му партии”, заключи народният представител.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар