Заслужаваш човек, който те обича

Заслужаваш човек, който те обича

Заслужаваш човек, който те обича. Човек, който цени качествата ти. Човек, който знае, че си ценна и е съгласен с твоите стандарти.

Заслужаваш човек, който се интересува от това, което искаш да кажеш. Човек, който цени мнението ти. Човек, който помни малките неща, които споменаваш по време на разговор. Човек, който наистина слуша, когато говориш.

Заслужаваш човек, който да е до теб в трудни моменти. Човек, на когото можеш да се обадиш посред нощ, без да се чувстваш неловко от това. Човек, който ще отвърне на близостта ти.

Заслужаваш човек, който да е отговорен към действията си. Човек, който признава, когато греши, вместо такъв, който обвинява своите родители за начина, по който са го отгледали, своите приятели, затова че му влияят зле или обвинява теб, затова че го принуждаваш да се държи зле.

Заслужаваш човек, който умее да иска прошка след спор – дори да не е той човекът, който е започнал спора. Човек, който иска прошка от сърце. Човек, който не обича да те вижда нещастна. Човек, който ще се поучи от грешките си към теб и няма да ги повтаря отново.

Заслужаваш човек, който е достатъчно зрял, за да разбира, че понякога може би имаш различна гледна точка. Човек, който се интересува повече за силата на връзката ви, отколкото за това в крайна сметка да излезе прав.

Заслужаваш човек, който те уважава, дори в трудните ти периоди. Човек, който никога няма да те обиди. Човек, който няма да те накара да се чувстваш зле заради това, което си.

Заслужаваш човек, който да ти даде емоциите, от които имаш нужда. Човек, който ще те прегръща нощем. Човек, който ще показва любовта си, дори когато не сте сами. Човек, който ще иска да бъдеш до него винаги.

Заслужаваш човек, на когото можеш да се довериш. Човек, който ще ти се обади, ако види, че закъснява. Човек, който изразява недвусмислено чувствата си, вместо да ти праща объркани сигнали. Човек, който се отнася сериозно към това да бъде лоялен към теб.

Заслужаваш човек, който те смята за интелигентна и интересна личност. Човек, който смята, че ти си най-красивата навсякъде. Човек, който се смята за късметлия, че е с теб.

Заслужаваш човек, който не се оплаква непрестанно от нещата, които си го помолила да направи. Човек, който е готов да направи нещо хубаво за теб, без да има специален повод за това. Човек, който иска да те направи щастлива.

Заслужаваш човек, който се интересува.

Човек, който полага грижи. За вас.

източник: nejno.bg

Подобни новини

Вашият коментар