Лидерите на консерваторите Бареков, Захрадил и Милсъм проведоха ключови разговори с Борисов в Министерси съвет

Лидерите на консерваторите Бареков, Захрадил и Милсъм проведоха ключови разговори с Борисов в Министерси съвет

Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в Европа и инвестициите в България обсъдиха с премиера Бойко Борисов, евродепутатът Николай Бареков, президентът на АКРЕ Ян Захрадил и изпълнителният директор на формацията Ричард Милсъм. Вероятен изход – Великобритания напуска без сделка, Борисов предприема крути мерки по повод последните апартаментни скандали в държавата, Ян Захрадил твърдо ще работи и за интересите на България в следващия си европейски мандат, обяви евродепутатът минути след срещата в Министерски съвет.

Ако сега консерваторите се обединим, ще постигнем много по-добър резултат, това е мнението и на Бойко Борисов, обяви евродепутатът Николай Бареков по телевизия Евроком след срещата.

Той направи и конкретна прогноза за изборния резултат. По думите му ако “Презареди България” се яви заедно с АТАКА ще постигне резултат за един евродепутатски мандат, но ако към тях се присъедини и ВМРО – то напълно възможно е да бъдат вкарани двама представители в ЕП. Бареков също така е категоричен, че индивидуалното явяване на формациите ще доведе до катастрофални резултати, далеч от очакваните. Ян Захрадил, който също беше гост на предаването, подкрепи думите на Бареков и обяви, че обединени патриотичните консервативни партии ще постигнат много повече.

Подобни новини

Вашият коментар