Пролетен фестивал ще има и по случай 15 години град Аксаково

Пролетен фестивал ще има и по случай 15 години град Аксаково

След успешния Пролетен фестивал във “Владиславово”, по идея на община Аксаково ще се организира Пролетен фестивал по случай 15 години от обявяването на Аксаково за град.

Аксаково е със статут на село до 27 май 2004 г., когато с решение на правителството то става град.

Официалното откриване на фестивала ще бъде на 6 април (събота). Ще продължи два дни – до 7 април (неделя) включително.

Мястото на събитието ще бъде пред стадион “Аксаково”. Празникът със сигурност ще бъде отпразнуван подобаващо.

Най-различни игри и състезания ще забавляват гостите на града – дърпане на въже, състезание с чували, надпиване с бира, надяждане с люти чушки и много други.

Снимки от “Нова Варна”

Водещ на събитието ще бъде познатият любимец на малки и големи – шоуменът Монти. Талантът му ще забавлява публиката и ще вдигне значително градусите на Пролетния фестивал. Организаторите са се погрижили събитието да протече под звуците на различни стилове музика – фолклорна, поп и рок.

Снимка  “Нова Варна”

За посетителите с вълчи апетит е предвидено разнообразно BBQ меню – бирено мезе, огнени кюфтенца, адана шиш, ребърца и др. Ще има и богато разнообразие от напитки, сред които качествена вносна бира, както и домашна лимонада. За десерт са предвидени и множество сладки изкушения.

Снимки  “Нова Варна”

Освен посочените игри, на събитието ще имате възможност да изберете и от много други активности, сред които занаятчийски кът, а предвиденият Лунапарк ще бъде подходящо място за забавление както за малките, така и за големите.

Повече информация поетапно ще бъде публикувана от организаторите във фейсбук страницата ” Фестивален Календар Варна“.

Подобни новини

Вашият коментар