Секретарка върти баници на кмета, той ѝ се отплаща с асфалт, а останалите газят кал (снимки)

Секретарка върти баници на кмета, той ѝ се отплаща с асфалт, а останалите газят кал (снимки)

СЕКРЕТАРКАТА НА КМЕТА НА СУВОРОВО ИНЖ. ПАВЛИН ПАРАСКЕВОВ ЗЛАТКА ИВАНОВАСЕ СДОБИ С АСФАЛТ!!!

Секретарката на кмета на Суворово Златка Иванова най-накрая доживя да види асфалт на улицата си, разкри нейна колежка от общинската администрация. Въпреки че на улица „Райна Княгиня“, където живее леля Златка, почти няма къщи и липсва канализация, на секретарката вече няма да ѝ се налага да буксува с галоши в калта, а досущ като една гражданка ще си върви боса по асфалта.

Младата ѝ колежка обаче недоумява за какъв чеп се прави цялостно асфалтиране на улица без канализационна мрежа.

За сравнение на ул. „Мусала“, където има над 20 къщи, е изградена канализация, но там се правят само кръпки, а изпълнението е под всякаква критика, посочи общинарката. Вследствие на пълната байганьовщина в местната администрация хората продължават да трошат колите си, докато парите на данъкоплатците се наливат с приоритет в улицата на секретарката Златка, където има цифром и словом 3 (три) къщи.

Жители на Суворово искат да попитат кмета Павлин Параскевов на какъв принцип харчи парите им, но понеже градоуправникът не ходи на сесиите на общинския съвет, гражданите се оказват силно затруднени в комуникацията.

Колежката на леля Златка обаче разкри, че тя била много гъста с шефа си. Редовно му въртяла баници и му носела “пражени“ кюфтета на работа.

“Нашата община се управлява на принципа “Кавал свири на поляна”, а кой е кавалът и кой свири – сетете се сами”, обобщи иносказателно колежката на леля Златка.

Източник: Фейсбук

Подобни новини

1 Comment

  1. бисер
    02.04.2019 at 13:12 Отговори

    Това ми звучи като предизборно оплюване! Разбира се че е по добре да асвалтират улица която никога е нямала асвалт. И там живеят хора, и там ще играят деца. А това че секретарката живее на тази улица какво значение има. Защо не обърнете внимание на това, тази жена със колко ангажименти е затрупана и на това че тя буквално не може да си вдигне главата от работа. А сте наблегнали на просташките си разсъждения и занимавате хората със баници и кюфтета.

Вашият коментар