ПОЗОР! ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЗГОНИ ГИМНАСТИЧКИТЕ ОТ СПОРТНАТА ЗАЛА, ЗА ДА ПОДСЛОНИ САТАНИНСКА СЕКТА

ПОЗОР! ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЗГОНИ ГИМНАСТИЧКИТЕ ОТ СПОРТНАТА ЗАЛА, ЗА ДА ПОДСЛОНИ САТАНИНСКА СЕКТА

Спортната зала в Суворово днес се превърна в сборище на сектата „Свидетели на Йехова“, научи „Суворово днес и утре“. В неделния ден до Фестивалния и спортен център в града не можеше да прехвръкне и пиле заради конгрес на опасното учение. Автомобилите на умопомрачените сектанти бяха окупирали и двата паркинга на комплекса, а охраната не допускаше външни лица.

Още по-скандално е, че заради сектантската сбирка Община Суворово е провалила редовна тренировка на спортния клуб по художествена гимнастика, без да уведоми предварително треньорката Надежда Колева-Гроси. Това обстоятелство създаде доста главоболия на нея и на децата, на които им предстои участие в републиканско първенство в Русе и всяка тренировка им е много важна, за да се представят добре.

За общинската администрация в Суворово обаче това очевидно няма никакво значение, важно е кинти да падат, ако ще и спортната зала да се превърне в бардак на “Църква на Сатаната”. Отговорник за този обект е заместник-кметът Йордан Йорданов, който не за първи път отдава залата под наем на “Свидетели на Йехова”, а колко печели общината от тези сборища – никой не дава отчет.

Дейността на “Свидетели на Йехова” е забранена в редица страни членки на Европейския съюз, в Русия и Сингапур. На последователите на вероизповеданието не се разрешава да участват в политическия живот, да гласуват, да пеят химна на която и да било държава, както и да служат в армията ѝ. Също така сектата забранява кръвопреливането, заради което срещу нея се водят хиляди съдебни дела по света.

От гледна точка на материалния закон “Свидетели на Йехова” е организирана престъпна група, заграбваща имоти на самотни и лабилни хора, които подтиква към самоубийства, след което гурутата на сектата извършват сатанински ритуали за пленяване на душите на покойниците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар