БСП Долни Чифлик с огън и жупел срещу бивш кмет от БСП

БСП Долни Чифлик с огън и жупел срещу бивш кмет от БСП

Докато в страната се води предизборна битка между БСП и ГЕРБ, в община Долни Чифлик БСП разобличи бивш кмет от БСП.

Изненадващо на фейсбук страницата „БСП Долни Чифлик” се появи публикация с приложен документ от Службата по вписвания, според която бившия кмет на Чифлика от БСП Борислав Натов докато е бил кмет на общината се е е оземлил като малоимотен гражданин.

Коментара придружаващ  документа „Действащ кмет от БСП се оземлява като малоимотен и безимотен. Цветанов ряпа да яде.” е на Валентин Вълчев – активист на БСП.

През 2006г. Борислав Натов печели частичните кметски избори в община Долни чифлик. Тогава той е издигнат от коалицията БСП и ДПС.

През 2015г. пък е кандидат на БСП, подкрепен от ПП АБВ. На първи тур получава 43.81% от гласовете на гражданите на местните избори, а опонента му Красимира Анастасова от ПП ГЕРБ – 45.24% от гласовете.

На последващия балотаж губи изборите от настоящата кметица на Долни Чифлик Красимира Анастасова от ПП ГЕРБ.

Публикацията във фейсбук страницата „БСП Долни Чифлик”, че Натов е получил земя като малоимотен и безимотен гражданин, докато е бил кмет, се определя от местните не само като зашлевен шамар, а като огън и жупел от БСП изляти срещу Бившия кмет от БСП.

Темата с имотите е особенно чуствителна за обществото и партиите трябва да си научат урока, и обстойно да си проверяват кандидатите. В противен случай ще печелят комици (визирам Украйна) или адвокати от граждански сдружения (бел. новият президент на Словения).

Забогатели с привкус на корупция, привидно нагли стари муцуни ще бъдат меко казано “отрхвърлени”.

Търсете нови лица!

Подобни новини

Вашият коментар