75% от проблемите на наднорменото тегло са емоционални

75% от проблемите на наднорменото тегло са емоционални

75% от проблемите с наднорменото тегло са емоционални. В това е категорична Таня Димитрова, която е персонален и групов инструктор от десет години. Практикува и преподава pole dance. Активно учи и работи в сферата на психологията, и емоционалното хранене.

Тя е една от лекторите на единствения по рода си уъркшоп за промяна на живота, начина на мислене и пр.

На 21 април 2019 година от 10 до 14 часа в зала 3 на хотел „Черно море“, Варна ще се проведе интерактивния уъркшоп FIT Your Life. По време на събитието модераторите ще покажат как хората могат да променят живота си, тялото си и начина си на мислене, за да се чувстват пълноценни и щастливи.

Всеки човек в определен период от своя живот изпитва желание да трансформира, да промени начина си на мислене. В съвременния свят визията често обсебва възприятията ни. Но, според екипа на FIT Your Life, по-важно е да бъдеш в комфорт със себе си, да се чувстваш добре в тялото си, да се наслаждаваш на общуването с приятели и близки и да получаваш професионална удовлетвореност в работата си.

Лектори са едни от най-изявените професионалисти. Васил Тепеделенев от 23 години работи в сферата на спорта и здравословния начин на живот, включително бойни изкуства, персонален фитнес тренинг и здравословно хранене. Неговата мисия е да въздейства върху мотивацията и трансформацията на хората. На FIT Your Life той ще предложи решения за справяне с липсата на движение – един от основните проблеми на съвременния човек. Участниците ще бъдат включени в активности, които преодоляват последиците от липсата на движение.

Таня Димитрова е персонален и групов инструктор от десет години. Практикува и преподава pole dance. Активно учи и работи в сферата на психологията. Тя ще представи темата за емоционалното хранене, която засяга все по-голяма аудитория. Знаете ли, че 75% от проблемите с наднорменото тегло са емоционални? На FIT Your Life тя ще Ви покаже, как да разпознавате емоционалното хранене и как да му въздействате.

Албена Славова е лайф коуч, ментор и тренер с дългогодишен опит. Автор на статии, трансформационни игри и техники за личностна промяна. На FIT Your Life ще разиграе интересни и полезни методи за тестване на мотивацията за промяна и начини за нейното ускоряване.

Подобни новини

Вашият коментар