Златни, диамантени, великолепни!

Златни, диамантени, великолепни!

Ансамбълът ни спечели златото в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в “Арена Армеец” със спиращо дъха съчетание на три обръча и два чифта бухалки. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова получиха оценка 24.400 – 16.500 за трудност и 7.900 за изпълнение.
Вчера те дадоха заявката за първото място, като изиграха великолепно и съчетанието си на топки и бяха оценени с 16.100 точки за трудност и 8.850 за изпълнение, общо 24.950.
Момичетата на Весела Димитрова – страхотна е тази Весела, още веднъж доказа, че може да създава невероятни съчетания и да мотивира ансамбъла – са известни и като диамантеният отбор заради малките диамантчета, които са татуирали от вътрешната страна на един от пръстите на ръцете си.
Катрин Тасева пък спечели бронз на многобоя, като утре подължава състезанието по отделните уреди.
Заредена с мощното електричество на радостта беше атмосферата в зала «Арена Армеец», където почетен гост беше Димитър Бербатов, избран за Кавалер на състезанието.
Благодарим, момичета, за емоциите пред екрана, за красотата, която създавате, за интелигентното излъчване, за цялото шоу!

Подобни новини

Вашият коментар