Треньорът на Дългопол: Никога не сме казвали, че няма да излезем за второто полувреме срещу Девня

Треньорът на Дългопол: Никога не сме казвали, че няма да излезем за второто полувреме срещу Девня

Треньорът на Камчиец Дългопол – Марин Маринов, категорично отрече, че не са искали да излизат за второто полувреме на мача с Девня 2005 в кв. „Повеляново”.

Девненци спечелиха мача от „А” областна група за мъже с 5:2, след като водеха с 5:0 след първото полувреме. Според техния играещ президент Диян Кателиев дългополци не са искали да излизат на терена след почивката от страх да не получат още голове, но след като девненци им обещали да не вкарват повече и да пуснат четирима от детския тим, склонили да доиграят срещата.

Ето какво каза за „Петел” Марин Маринов:

„Никога не сме казвали, че няма да излезем за второто полувреме.

До почивката трима от нашите се контузиха, а аз на 45 години играх заради кадровите проблеми. На пейката имахме двама контузени, тъй като не можахме да съберем състав за мача.

Затова на почивката казах на съдиите, че се чудя как ще издържим, защото ще ни бъде тежко. След това съдиите отидоха при девненци, но какво са си говорили, не зная.

Никога не е ставало на въпрос да не продължим мача. Относно това, че нямало да ни вкарват повече и да пуснат четирима от децата, ще кажа, че след почивката те пуснаха четирима юноши, а не деца, а нашият вратар извади пет гола.

Девня бяха по-добри и ни надиграха, но не му прави чест на Диян Кателиев да говори лъжи.”

Подобни новини

Вашият коментар