Защо силните жени привличат неподходящи партньори

Защо силните жени привличат неподходящи партньори

Как бихте определили себе си? Вероятно сте независима, силна жена, която е целеустремена, може да се похвали с успехи, но не и в любовта. Един от въпросите, които нерядко си задавате, е защо често попадате на неподходящи партньори. Вижте няколко отговора в следващите редове.

Защото вие по своята същност сте безкористни

Силната жена е уверена в себе си, в това, което е. Тя обича без условности, а много мъже не биха могли да оценят това. Една от най-силните черти на силните дами е, че те са даряващи. Любовта идва естествено за тях. Защо привличат неподходящи партньори? Те са готови да покажат своите емоции и грижи бързо, независимо дали отсрещната страна проявява интерес или не.

Вярвате, че може да поправите личността

Една силна жена е добра в много направления. Когато е влюбена тя разбира се търси положителните качества в партньора си, но не подминава и слабите му места. За съжаление една от най-честите грешки, които прави е да се опитва да ги коригира, да промени човека. Фиксира се върху идеята, че именно тя ще бъде промяната. За съжаление винаги остава разочарована.

Семейството е ключово

Връзката между баща и дъщеря е от ключово значение за това какви партньори ще допусне в живота си един ден порасналото момиче. Често когато тази връзка е нарушена по някакъв начин, липсва интерес от страна на бащата или е бил лош пример за такъв, жената прави погрешни избори. Всичко е защото се опитва да спечели любовта на някого, който няма интерес към нея, някой като баща ѝ.

Винаги искате да сте независима

Още една причина да привличате в живота си неподходящи мъже е непрекъснатото ви желание за контрол над нещата в живота ви. Като силна и независима жена, вие сте свикнала сама да се справяте с трудностите. Да бъдете спасител на себе си.

Ето защо не търсите грижовен и отговорен партньор, който да поеме част от товара ви, а давате предимство на личности, които ще лежат на вашите грижи. Усещането за контрол ви дава сила, а неподходящият партньор няма нищо против вие да се грижите за двама.

Не вярвате, че заслужавате нещо по-добро

Силната жена винаги се разпознава. Тя постига успехи в работата, нейното излъчване респектира, знае как да комуникира. Силна отвън, но вътрешно крехка. Понякога не може да пренесе всичките си силни качества и в любовния живот. Тогава привлича и неподходящи партньори. Като силна жена, вярвате ли, че заслужавате нещо по-добро от това, което получавате? Има ли мисли, съмнения, които ви спират да намерите равен на вас партньор?

https://www.az-jenata.bg

Подобни новини

Вашият коментар