Иво Христов аут от Европарламента заради Деница Златева! Станишев вътре с рамо от лобито “Гергов-Миков-Гуцанов-Найденов”

Иво Христов аут от Европарламента заради Деница Златева! Станишев вътре с рамо от лобито “Гергов-Миков-Гуцанов-Найденов”

Иво Христов може да не стане евродепутат заради “войната за преференции” в БСП. Деница Златева ще заеме неговата позиция – от седма ще се изкачи на четвърта.

Елена Йончева трудно ще бъде прескочена, тъй като тя обикаля структурите и не слиза от тв екраните.

Петър Витанов ще остане втори, той е номинация на Кирил Добрев и Иван Иванов, които контролират предизборния щаб на БСП.

Цветелина Пенкова също е от този кръг, а и ползва “бонуси” от паралелния щаб на феновете на “Слави шоу” в БСП, вероятно ще остане трета.

Деница Златева, близка до Корнелия Нинова и Кирил Добрев, от седмо ще се изкачи на четвърто място, дори може застраши третата позиция на Цветелина Пенкова.

Сергей Станишев има шансове да остане пети с подкрепата на Георги Гергов, Михаил Миков, Ангел Найденов и Борислав Гуцанов.

Шести и седми ще са според щабистите на “Позитано”20 или Димитър Данчев, близък до Кирил Добрев и Иван Иванов, или Момчил Неков.

Така за Иво Христов не остава избираема позиция. Рискът “кандидатът на президента” да не влезе в Европарламента е реален.

Корнелия Нинова не може да вкара в избираемата част на листата Деница Златева и да запази четвъртата позиция на Иво Христов.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар