Живко Панев брутален: “Ако не гласувате за БСП няма да ви помогна да си възстановите къщите от щетите!”

Живко Панев брутален: “Ако не гласувате за БСП няма да ви помогна да си възстановите къщите от щетите!”

Кмета на село Бозвелийско Живко Панев отново е използвал обичйните заплахи към съселяните си за да ги принуди, срещу тяхната воля, да гласуват за БСП.

Естествено на неговите хора давал по 50 лв. за да излязат и гласуват, а тези кийто му откажели ги зплашвал, че няма да им помага и даже щял да им пречи занапред.

ПРОВАТОН се добра до един от всички случаи на заплахи, но го обработва (очаквайте скоро документи по нашето разследване).

Хората споделят, че от няколко дни Панев бил особенно изнервен и вече изпускал нервите си, защото хората от селото вече му показвали, че влиянието му сред тях драстично е намаляло – просто вече не го уважавали.

ПРОВАТОН разбра, че Живко Панев се натискал да покаже резултати на тези избори, защото имал договорка с Филчо Филев след местните избори през октомври да му стане заместник. Било му “писнало да е кмет на село без бюджет”. Време му било да “вдигне нивото”, като отиде в голямата община и да се нареди на масата с големите с парче от баницата.

ПРОВАТОН припомня, че Живко Панев е един от най – близките хора на кмета Филчо Филев и от години му вади по 500 души на вот. На референдума за минерални бани безпрецедентно и нагло спря със фалшиви обяснения и заплахи хората да излязат и да гласуват.

Подобни новини

Вашият коментар