Джамбазки плаши Сидеров със съд, а той го пита за сексуалната му ориентация…

Джамбазки плаши Сидеров със съд, а той го пита за сексуалната му ориентация…

Треперя от страх, иронизира го лидерът на “Атака”

Скандалите на личностна основа между коалиционните партньори в “Обединени патриоти” – ВМРО и “Атака” продължават да се разрастват.

Острите реплики започнаха вчера когато лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов сподели огорчението си, че “Атака” плюят по него и кампанията на партията му по грозен начин. Първият избор за евродепутат на ВМРО – Ангел Джмабазки, допълни, че за всичко, което разчитат като лъжа, обида и клевета – ще водят дела за справедливост и възмездие.

“Не съм нападал по никакъв начин Каракачанов, но през ноември 2018 година Джамбазки написа донос срещу мен. Там аз съм обявен за неприемлив. Питайте Каракачанов и Джамбазки през колко години си сменят мнението… О, тук се стреснах (чувайки, че Джамбазки го дава на съд), много ме е страх, когато ме заплашват хора, които не са наясно със своята сексуална ориентация”, заяви Сидеров.

Джамбазки видя видеозапис от репликите на лидера на “Атака” в студиото на bTV, разсмя се силно и на свой ред отвърна: “Когато някой говори такива неща, има проблеми със собственото си самоопределение”.

“ВМРО се договориха с ГЕРБ и ДПС. Договориха се и получиха този резултат на избрите, този купен вот. Имам страшно много информация, ще я предоставя на съответните институции”, заплаши от своя страна Сидеров.

Подобни новини

Вашият коментар