Б.Б. и Пеевски превърнаха Цв. Василев и Цв.Цв. в “пейзаж”. Мишената вече е Радев, Борисов трябва да стане президент

Б.Б. и Пеевски превърнаха Цв. Василев и Цв.Цв. в “пейзаж”. Мишената вече е Радев, Борисов трябва да стане президент

Тандемът “Борисов&Пеевски” отстрани от играта Ветко Арабаджиев, Миню Стайков и Николай Банев – толкова му беше лесно след като прогони Цветан Василев. Тандемът е важен, Цв. Василев и Цв.Цв. бяха набутани “в пейзажа”.

След елиминирането на Цветан Цветанов тандемът ще преподчини мрежите на партийните бизнес-структури на ГЕРБ и ще се насочи към президентските “обръчи от фирми”.

БСП е разбита – половината Национален съвет е напазаруван. Корнелия Нинова ще бъде оставена да загуби и местните избори, сетне и парламентарните.

Мишената вече е Румен Радев – след загубата на БСП-“Нинова” се отдръпна. “Борисов&Пеевски” обаче няма да го приобщи, защото иска позицията му.

Бойко Борисов трябва да стане президент – затова влезе в ролята на “човек от народа”, а “прокси” на Пеевски или “прокси” на Б.Б. да стане и.д. премиер.

Когато Борисов стане президент с подкрепата на Сарая, Пеевски ще е Премиерът, а ДПС ще разполага с ресурс 50 на 50 с ГЕРБ.

Президентът Борисов ще върти външната политика – от Саудитска Арабия до ЕС и Русия… със САЩ може и да не му се получи.

Срещу тази схема “външните фактори” вече пренареждат някои играчи – Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Валери Симеонов и Цветан Цветанов ще правят “Национален фронт за спасение от Бойко”.

Американците наистина играят перверзно-вълшебно – оставят “Борисов&Пеевски” да разкара тяхното протеже Цветан Цветанов, за да подкрепят наесен “Корни”, когато застане пред Джипа.

Богомил Бонев вероятно ще се окаже прав – Цветан Цветанов се готви да злорадства, такива сигнали идват от най-близкото му обкръжение, не точно и само след местните избори заради загубата на ГЕРБ-крепости, а през Зимата на американското недоволство.

Преди това Б.Б. първо ще увеличи охраната си при обиколките из страната до август, а след отпуските няма да ги поднови с брутална публичност – ще играе тихо, като тандемния Пеевски.

bgsniper.com

Подобни новини

Вашият коментар